Buzz

Ο Τζος Γουίντον θα σκηνοθετήσει το «Batgirl»

στα 10

Μπορεί η «Wonder Woman» να μην του «έκατσε», αλλά ο σκηνοθέτης των «Avengers» φλερτάρει τώρα με μια άλλη διάσημη κυρία των κόμικ.

Ο Τζος Γουίντον θα σκηνοθετήσει το «Batgirl»

Πριν από κάμποσα χρόνια, ο Τζος Γουίντον ονειρευόταν να φέρει πρώτος στο πανί τις περιπέτειες της Wonder Woman, για τις οποίες μάλιστα είχε φτάσει να γράψει και σενάριο. Δυστυχώς, η επιθυμία του δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, η Wonder Woman έρχεται πια στη μεγάλη οθόνη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Πάτι Τζένκινς, όμως ο δημιουργός της «Buffy» βρήκε ιδανική διέξοδο για να ικανοποιήσει τις ακατανίκητες κόμικ φαντασιώσεις του στους «Avengers».

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Γουίντον θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να σκηνοθετήσει μια ταινία με πρωταγωνίστρια μια θηλυκή υπερηρωίδα, κάνοντας μάλιστα ταυτόχρονα το μεγάλο άλμα από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel σε εκείνο της αντίπαλης DC Comics.

Διαβάστε ακόμη: Κάποιος θα το έκανε! Οι Avengers τρολάρουν το τρέιλερ του «Justice League»

Joss Whedon 607

Σύμφωνα με το Variety, ο Γουίντον βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Warner Bros. για να αναλάβει τη σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή ενός φιλμ που για πρώτη φορά θα φέρει στο προσκήνιο τον χαρακτήρα του Batgirl σε μια ολόδική του ταινία.

Φυσικά, μολονότι μια συμφωνία ανάμεσα στο στούντιο και τον σκηνοθέτη είναι πολύ κοντά, δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την κατεύθυνση που θα πάρει η ταινία, αν και πιθανότατα το φιλμ θα περιλαμβάνει και άλλους διάσημους κατοίκους από την Gotham City και το σύμπαν της DC, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Μπεν Αφλεκ να εμφανίζεται ξανά ως Batman, ή άλλους χαρακτήρες από το «Suicide Squad» ή το επερχόμενο «Justice League» να κάνουν περάσματα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η ανάμειξη του έμπειρου στα υπερηρωικά πράγματα (αλλά και στους δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες) Γουίντον ακούγεται μάλλον ελπιδοφόρα για το σύμπαν της DC, που μέχρι τώρα έχει στιγματιστεί κινηματογραφικά από τη σοβαροφανή προσέγγιση του Ζακ Σνάιντερ σε ταινίες όπως το «Batman v Superman: Dawn of Justice» και από την παταγώδη καλλιτεχνική αποτυχία του «Suicide Squad».

Διαβάστε ακόμη

Batgirl 607