Buzz

Τελικά μπορεί και να δούμε την Αντζελίνα Τζολί Κλεοπάτρα

στα 10

Το αγαπημένο πρότζεκτ της Αντζελίνα Τζολί που για λίγο θάφτηκε στο χώμα του κουτσομπολιού, αναδύεται δυναμικά από τη Sony.

Τελικά μπορεί και να δούμε την Αντζελίνα Τζολί Κλεοπάτρα

Μια νέα «Κλεοπάτρα» ήταν η ταινία που περισσότερο απ' όλες ήθελε να κάνει η Αντζελίνα Τζολί. Το σχέδιό της ήταν, σε συνεργασία με το στούντιο της Sony, να πάρει ως σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Φίντσερ, αποσπώντας τον από το «Jobs» που προετοίμαζε τότε με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ - προτού κι οι δυο αποχωρήσουν κι αντικατασταθούν από τον Ντάνι Μπόιλ και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Κι έπειτα άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, για να κρατήσουμε την αρχαϊκή αναφορά, δηλαδή το χακάρισμα της Sony και η γνώμη του στούντιο για την ιδέα της Αντζελίνα έγινε σαφής. «Περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί» χαρακτήριζε ο Σκοτ Ρούντιν την Τζολί στην αλληλογραφία του με την Εϊμι Πασκάλ και, κάπου εκεί, πάγωσε η ιστορία της «Κλεοπάτρας».

Θυμηθείτε εδώ: «Περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί». Ο πόλεμος ανάμεσα στη Sony και την Αντζελίνα Τζολί μόλις ξεκίνησε...

Ωστόσο επειδή στο σινεμά το αύριο είναι πάντα μια άλλη μέρα, η Sony επαναφέρει την «Κλεοπάτρα» στα σχέδιά της, αυτή τη φορά με σεναριογράφο τον Ντέιβιντ Σκάρπα που κέρδισε τα εύσημα στο «The Last Castle». Ονομα σκηνοθέτη δεν υπάρχει ακόμα (εκτός αν η αλληλογραφία της Sony ξαναχακαριστεί), οι φήμες όμως θέλουν σταθερά την Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνίστρια και ανώτερη γυναίκα. Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που η Τζολί αναλαμβάνει να ενσαρκώσει δυναμική γυναίκα της αρχαιότητας, κανείς δεν την ξεχνά ως Ολυμπιάδα στον «Alexander» του Ολιβερ Στόουν.

Διαβάστε ακόμη: