Buzz

Ο Τζον Τραβόλτα αποτίει φόρο τιμής στην Ολίβια Νιούτον-Τζον στο διαφημιστικό της T-Mobile

στα 10

Το διαφημιστικό, το οποίο θα προβληθεί κατά την διάρκεια του Super Bowl αυτή την Κυριακή, δείχνει τον Τραβόλτα να χορεύει και πάλι στους ρυθμούς του «Summer Nights» από το «Grease».

Ο Τζον Τραβόλτα αποτίει φόρο τιμής στην Ολίβια Νιούτον-Τζον στο διαφημιστικό της T-Mobile

Τον Αύγουστο του 2022 η Ολίβια Νιούτον-Τζον έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο και έφυγε σε ηλικία 73 χρονών. Τότε ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Grease» Τζον Τραβόλτα, βαθιά συντετριμμένος, είχε γράψει στο Instagram του «αγαπημένη μου Ολίβια, έκανες ολονών τις ζωές πολύ καλύτερες. Ο αντίκτυπός σου ήταν απίστευτος. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε ξαναδούμε κάποια στιγμή και θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα!»

Διαβάστε ακόμα: Just do it! Ματ Ντέιμον και Μπεν Αφλεκ ξανά μαζί στο πρώτο τρέιλερ του «Air»

john travolta t mobile

Για να τιμήσει τη μνήμη της ο Τραβόλτα συνεργάστηκε με την T-Mobile για το καινούργιο της διαφημιστικό, το οποίο θα παιχτεί στο Super Bowl αυτή την Κυριακή, για να τραγουδήσει ξανά το τραγούδι «Summer Nights» από την ταινία του 1978 και μαζί του έφερε και τους κολλητούς Ζακ Μπραφ και Ντόναλντ Φάιζον.

Ο Τραβόλτα παίρνει ξανά μερικές από τις χαρακτηριστικές του πόζες και κινήσεις από τον ρόλο του ως Ντάνι Ζούκο. Μπορεί να μην υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά στο διαφημιστικό για την Νιούτον-Τζον, αλλά είναι προφανές ότι η T-mobile συνεργάστηκε με τον Τραβόλτα για να αποτίσει φόρο τιμής στην αείμνηστη τραγουδίστρια και ηθοποιό. Δείτε το σποτάκι παρακάτω.