Buzz

Μπεν Στίλερ, Τζον Τραβόλτα, ΛεΜπρον Τζέιμς στο διαφημιστικό του «God of War: Ragnarok»

στα 10

Σε ένα απολαυστικό βίντεο, οι τρεις τους βρίσκονται σε μια ομάδα οικογενειακής υποστήριξης με κοινό την αγάπη τους για τον Kratos

Μπεν Στίλερ, Τζον Τραβόλτα, ΛεΜπρον Τζέιμς στο διαφημιστικό του «God of War: Ragnarok»

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι αρκετά γνωστοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ, όπως οι Κρίστιαν Μπέιλ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Πολ Ραντ κ.α., έχουν εμφανιστεί σε διαφημίσεις προμοτάροντας κάποια video games. Και με το παιχνίδι «God of War: Ragnarok» να βρίσκεται προ των πυλών η Sony αποφάσισε να τα δώσει όλα κυκλοφορώντας ένα διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστούν τρία αρκετά διάσημα ονόματα.

Διαβάστε ακόμα: Τέρμα τα γκάζια! Ερχεται η κινηματογραφική μεταφορά του video game «Gran Turismo»

god of war ragnarok ad

Εχοντας τον τίτλο «All Parents Can Relate» στο βίντεο πρωταγωνιστούν οι Μπεν Στίλερ, Τζον Τραβόλτα και ΛεΜπρον Τζέιμς οι οποίοι βρίσκονται μια συνεδρία οικογενειακής υποστήριξης με τα παιδιά τους. Ο Στίλερ κλέβει την παράσταση, ντυμένος ακριβώς όπως ο Kratos του «God of War», λέγοντας «η δυναμική του “God of War” παίζει σε κάθε σχέση γονέα-παιδιού. Oταν αυτό μου έκανε κλικ, σήκωσα το Leviathan τσεκούρι μου και ένιωσα πραγματικά κοντά στον γιο μου για πρώτη φορά».

Από την άλλη η κόρη του Τραβόλτα να του λέει πως «είναι γέρος και με φαλάκρα», με εκείνον να απαντάει «όπως ο Kratos» και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να έρχεται σε ένα «LeBreakthrough» με τον γιο του.

Το βίντεο είναι απολαυστικό και τώρα εμείς απλά θέλουμε να δούμε τον Στιλερ να πρωταγωνιστεί σε κάποια κινηματογραφική μεταφορά του «God of War». Μπορείτε να το δείτε παρακάτω όσο θα περιμένετε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις 9 Νοεμβρίου.