Buzz

Το τρέιλερ για το «Paterson» του Τζιμ Τζάρμους ανακαλύπτει την ποίηση στις απλές καθημερινές στιγμές

στα 10

Ακολουθείστε τον Ανταμ Ντράιβερ σε μια μοναδική μελαγχολική διαδρομή, από αυτές που μόνο ο Τζιμ Τζάρμους ξέρει να προσφέρει.

Το τρέιλερ για το «Paterson» του Τζιμ Τζάρμους ανακαλύπτει την ποίηση στις απλές καθημερινές στιγμές

Ο Πάτερσον είναι ένας οδηγός λεωφορείου στο Πάτερσον του Νιού Τζέρσεϊ. Κάθε μέρα, ο Πάτερσον κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα: οδηγεί το λεωφορείο του, παρατηρεί την πόλη, κρυφακούει συζητήσεις που γίνονται γύρω του, γράφει τα ποιήματά του σε ένα σημειωματάριο που δεν αποχωρίζεται ποτέ, βγάζει βόλτα το σκύλο του, πίνει αποκλειστικά και μόνο μια μπίρα στο αγαπημένο του μπαρ, μοιράζεται την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του, Λόρα, η οποία λατρεύει τον Πάτερσον, ακολουθεί τις μελαγχολικές του «διαδρομές», αλλά ονειρεύεται και μια διαφορετική ζωή...

Δείτε ακόμη: Το cool τρέιλερ της εβδομάδας: «Gimme Danger», Ιγκι Ποπ, The Stooges, Τζιμ Τζάρμους

Paterson 607

Η επίσημη υπόθεση του «Paterson» δεν αρκεί για να περιγράψει την ακαταμάχητη μελαγχολία της νέας ταινίας του Τζιμ Τζάρμους μετά το φανταστικό «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί», η οποία γοήτευσε κοινό και κριτικούς όταν έκανε την πρεμιέρα της στο περασμένο Φεστιβάλ Καννών. Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το φιλμ, όμως, θα σας δώσει μια μικρή γεύση για την απαράμιλλη ικανότητα του σκηνοθέτη του να ανακαλύπτει την ποίηση στις μικρές καθημερινές στιγμές.

Διαβάστε ακόμη: Ενας Τζιμ Τζάρμους δεν είναι (ποτέ) αρκετός στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Paterson 607

Με τον Ανταμ Ντράιβερ να αποδεικνύει πως είναι ο απόλυτος ηθοποιός-χαμαιλέων της εποχής μας και την Ιρανή Γκολσιφτέ Φαραχανί στον πρώτο της σπουδαίο ρόλο στην Αμερική, το «Paterson» είναι μια παραγωγή της Amazon (διαβάστε εδώ περισσότερα) που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Ιανουαρίου του 2017, αφού πρώτα σημάνει την έναρξη στο προσεχές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη

Paterson poster 607