Buzz

«Ράσελ, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!» Η Τζέσικα Τσαστέιν απαντά στα σχόλια του Ράσελ Κρόου για τις γυναίκες ηθοποιούς

στα 10

O Ράσελ Κρόου μίλησε σε πρόσφατη συνεντευξή του για τον πραγματικό λόγο που πιστεύει ότι οι 50άρες συνάδελφοί του δεν βρίσκουν πια ρόλους. Η Τζέσικα Τσαστέιν του απαντά.

«Ράσελ, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!» Η Τζέσικα Τσαστέιν απαντά στα σχόλια του Ράσελ Κρόου για τις γυναίκες ηθοποιούς

Μιλώντας πριν λίγες μέρες στο γυναικείο περιοδικό Women's Weekly της Αυστραλίας όπου βρίσκεται για την έξοδο του σκηνοθετικού του ντεμπούτου «The Water Diviner», ο Ράσελ Κρόου ρωτήθηκε γιατί οι γυναίκες συνάδελφοί του πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν ρόλοι για όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής ενός ηθοποιού. Κι εκείνος αρνήθηκε ότι η βιομηχανία απορρίπτει τις μεγάλες σε ηλικία ηθοποιούς, ρίχνοντας το μπαλάκι πίσω στις ηθοποιούς: «Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω πως οι γυναίκες που υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν ρόλοι είναι οι γυναίκες που στα 40, στα 45 τους, στα 48 τους χρόνια θέλουν να παίζουν ακόμη την ενζενί και δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί δεν τις επιλέγουν για τους ρόλους εικοσάχρονων κοριτσιών...» Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του εδώ.

Η Τζέσικα Τσαστέιν που έχει κατά καιρούς μιλήσει για το ageism του Χόλιγουντ, γέλασε ακούγοντας τις δηλώσεις Κρόου. «Ο Ράσελ έκανε ένα άστοχο σχόλιο και την πάτησε...» είπε η Τσαστέιν σε συνέντευξή της κατά τη διάρκεια του National Board of Review Awards Gala. «Καλύτερα να μασά, παρά να μιλά. Υπάρχουν καταπληκτικές ηθοποιοί, 50 και 60 χρονών, που δεν τους δίνουν καμία ευκαρία στο σινεμά. Κάποιος που πιστεύει ότι υπάρχουν πολλοί ρόλοι για γυναίκες αυτής της ηλικίας, πρέπει να είναι κάποιος που μάλλον δεν πηγαίνει σινεμά...»

«Εγώ πηγαίνω. Προσπαθώ να βλέπω τα πάντα. Και από τη θέση του θεατή συνεχώς διαπιστώνω πως, ναι, υπάρχει ακόμα μία τεράστια διαφορά ανάμεσα στους ανδρικούς και τους γυναικείους ρόλους. Θα ήθελα τόσο πολύ να δω περισσότερες ταινίες γραμμένες για αυτές τις εκπληκτικές κυρίες εκεί έξω...»

Διαβάστε ακόμη: