Buzz

H Τζένιφερ Λόρενς είναι κατάσκοπος με όπλο το κορμί της στο «Red Sparrow»

στα 10

O Φράνσις Λόρενς και η πρωταγωνίστριά του στο «Hunger Games», συναντιούνται ξανά.

H Τζένιφερ Λόρενς είναι κατάσκοπος με όπλο το κορμί της στο «Red Sparrow»

Update 10/1: Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο τρέιλερ της ταινίας

Μπορεί το «mother!» να είναι η ταινία που περιμένουμε άμεσα από την Τζένιφερ Λόρενς, αν και η προβολή της ταινίας του Ντάρεν Αρονόφσκι στην Βενετία, μας έκοψε λίγο την όρεξη, όμως το «Red Sparrow» μοιάζει τουλάχιστον από το πρώτο τρέιλερ και το καστ του, ως το πιο ενδιαφέρον outsider.

Το «Red Sparrow» είναι η ιστορία μιας νεαρής Ρωσίδας μπαλαρίνας που μετά από ένα ατύχημα που θα σταματήσει την καριέρα της λίγο πριν φτάσει στο απογειό της, θα αναγκαστεί να βρει άλλους τρόπους για να επιβιώσει και να βοηθήσει την μητέρα της.

Δείτε ακόμη: Ποια σταρ εκτόπισε την Τζένιφερ Λόρενς από την κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο;

red sparrow 607

Και κάπως έτσι θα γίνει μέλος ενός σχολείου κατασκόπων που διδάσκει σε νεαρές γυναίκες την τέχνη της αποπλάνησης και τρόπους να σκοτώνουν με το σώμα τους προκειμένου να τις μετατρέψει σε κατασκόπους.

red sparrow 607

Φυσικά η ηρωίδα μας θα γίνει το πιο ικανό «Red Sparrow» που έβγαλε η σχολή, όμως μοιάζει μοιραίο, η γυναίκα που υπήρξε, ακόμη και μετά από μια τόσο αποτελεσματική και σκληρή εκπαίδευση, να έχει ακόμη κάποιες ηθικές αναστολές στο πίσω μέρος του μυαλού της.

red sparrow 607

Ο Φράνσις Λόρενς υποστηρίζει ότι το φιλμ του απευθύνεται σε ένα ενήλικο κοινό και το πρώτο τρέιλερ δείχνει εκτός από αισθησιακό και ιδιαίτερα στυλιζαρισμένο. Κι αν η ιδέα μιας γυναίκας που χρησιμοποιεί ως βασικό εργαλείο το σώμα της για όχι ακριβώς ηθικούς σκοπούς μοιάζει μάλλον ακανθώδης, αυτό δεν εμπόδισε το φιλμ να συγκεντρώσει ένα εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει εκτός από την Λόρενς, τους Τζόελ Ετζερτον, Ματίας Σχούνερτς, Τζέρεμι Αϊρονς, Σαρλότ Ράμπλινγκ και Μέρι Λουίζ Πάρκερ.

Δείτε το τρέιλερ.


Update 10/1: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ


Δείτε ακόμη: