Buzz

Ο Ζακ Σνάιντερ υποστηρίζει πλήρως τις επιλογές του Τζέιμς Γκαν για το νέο DCU

στα 10

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος ο Γκαν στους φανς που ζητάνε από την Warner να πουλήσει τα δικαιώματα του Snyderverse στο Netflix.

Ο Ζακ Σνάιντερ υποστηρίζει πλήρως τις επιλογές του Τζέιμς Γκαν για το νέο DCU

Στις αρχές του μήνα οι νέοι διευθυντές των DC Studios Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν ανακοίνωσαν το μεγαλόπνοο δεκαετές πόνημά τους για την DC, το οποίο πήρε τη μορφή κεφαλαίου με τίτλο «Gods and Monsters», με την ταινία «Superman: Legacy» να το ξεκινά και επίσημα στις 11 Ιουλίου 2025. Και οι φανς είχαν πολλά να πουν…

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν τις επιλογές του Γκαν και του Σάφραν να διαλύσουν τελείως το Snyderverse, ακυρώνοντας ταινίες όπως το «Wonder Woman 3» αλλά και τα σίκουελς των «Man of Steel» και κάποιο επερχόμενο «Aquaman». Ο αρχιτέκτονας του αυτού του σύμπαντος, ο Ζακ Σνάιντερ, τελείωσε την θητεία του με την Warner όταν ο ίδιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παραγωγή του «Justice League» λόγω μιας οικογενειακής τραγωδίας, με τον Τζον Γουίντον να αναλαμβάνει τα ηνία. Τώρα πλέον ο Σνάιντερ βρήκε ένα νέο κινηματογραφικό σπίτι στο Netflix, αλλά πολλοί φανς έχουν μπει στο twitter και ζητάνε η Warner να πουλήσει τα δικαιώματα του Snyderverse στην διαδικτυακή πλατφόρμα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να βγαίνουν οι ταινίες του εκει με το #sellthesnyderversetonetflix

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Μάνγκολντ ίσως σκηνοθετήσει το «Swamp Thing» για την DC

dcu

Ο Γκαν απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις λέγοντας πως έχει μιλήσει με τον Σνάιντερ και πως έχει την πλήρη υποστήριξή του για τα όσα κάνει. «Πρέπει να πω ότι αυτό πρέπει να είναι το πιο περίεργο hashtag που έγινε ποτέ. Πρώτον το Netflix δεν έχει εκφράσει τέτοιο ενδιαφέρον (αν και έχουμε συζητήσει άλλα θέματα) & δεύτερον ο Ζακ δεν έχει εκφράσει κανένα ενδιαφέρον και φαίνεται να είναι χαρούμενος που κάνει αυτό που κάνει (και, ναι, έχουμε μιλήσει κι εμείς)», απάντησε ο Γκαν σε έναν φαν που ζητούσε να πουληθούν τα δικαιώματα του Snyderverse.

«Επικοινώνησε μαζί μου για να εκφράσει την υποστήριξή του για τις επιλογές μου. Είναι σπουδαίος τύπος. Και πάλι, φαίνεται πολύ χαρούμενος με το νέο κόσμου του χτίζει τώρα», συνέχισε ο Γκαν.