Buzz

Ο Τζέιμς Γκαν θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην DC

στα 10

Αυτά τουλάχιστον δήλωσε ο πρόεδρος της Warner Γουόλτερ Χαμάντα.

Ο Τζέιμς Γκαν θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην DC

Ο Τζέιμς Γκαν φαίνεται πως κατάφερε να εντυπωσιάσει την Warner με τα όσα κατάφερε με την ταινία του «The Suicide Squad» μιας και για πολλούς κριτικούς να την θεωρούν μέχρι στιγμής η καλύτερη ταινία της DC, έχοντας σκορ 92% στο Rotten Tomatoes.

Και από ό,τι φαίνεται ο Γκαν έχει το ελεύθερο να επιστρέψει στην DC όποτε εκείνος το επιθυμεί και να κάνει ό,τι ταινία θέλει. Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο πρόεδρος της Warner Γουόλτερ Χαμάντα στο The Hollywood Reporter. «Ο Γκαν πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος να κάνει ό,τι επιθυμεί. Εχει πραγματικά όραμα και συνεργάζεται πολύ καλά μαζί μας. Οποτε θέλει να επιστρέψει εμείς θα είμαστε έτοιμοι για εκείνον.»

Διαβάστε ακόμα: Τζέιμς Γκαν εναντίον Μάρτιν Σκορσέζε: «Τα έβαλε με την Marvel για να διαφημίσει την ταινία του»

james gunn 607

Πέρα από το «The Suicide Squad» ο Γκαν ετοιμάζει και την σειρά «The Peacemaker» για το ΗΒΟ Max, βασισμένη στον χαρακτήρα του Τζον Σίνα από την ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Γενάρη του 2022, όπου ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει και για δεύτερη σεζόν αν το HBO δώσει το πράσινο φως για κάτι τέτοιο.

Για την ώρα όμως τα επόμενα δυο πρότζεκτ του Γκαν έχουν να κάνουν με την Marvel, καθώς τα γυρίσματα του «Guardians of the Galaxy Vol. 3» ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο, μαζί με ένα holiday special με τους χαρακτήρες της ταινίας το οποία θα κάνει την πρεμιέρα του στο Disney+.