Buzz

Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα επιστρέψουν στο νέο DCU

στα 10

Το νέο DCU δεν θα είναι μόνο γεμάτο από καινούργιους ηθοποιούς, μιας και τρεις από το παλιό κινηματογραφικό σύμπαν της DC έχουν ήδη εξασφαλίσει την επιστροφή τους.

Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα επιστρέψουν στο νέο DCU

Με την απεργία των σεναριογράφων να έχει τελειώσει και επίσημα, ο Τζέιμς Γκαν έχει ξεκινήσει και πάλι την δουλειά του στο πρώτο κεφάλαιο του νέου DCU με τίτλο «Gods and Monsters».

Με το «Superman: Legacy» να έχει πάρει προτεραιότητα, ο Γκαν αποκάλυψε και ποιοι τρεις χαρακτήρες από το παλιό DCEU θα επιστρέψουν στο νέο κινηματογραφικό του σύμπαν. Και όσοι γνωρίζουνε, έστω και λίγο, την σχέση του Γκαν με τα προηγούμενα projects της DC, τότε ίσως έχουν μια κάποια ιδέα για το ποιοι θα είναι αυτοί οι τρεις χαρακτήρες.

Ετσι, σύμφωνα με τον Γκαν, ο Σόλο Μαριντουένια του «Blue Beetle» θα επιστρέψει σύντομα στον ρόλο του, η Βαϊόλα Ντέιβις στον ρόλο της Αμάντα Γουόλερ κι ο Τζον Σένα στον ρόλο του Peacemaker. Για τους Ντέιβις και Σένα ήταν κάτι ήδη κάτι το αναμενόμενο μιας και οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην σειρά του «Peacemaker» την οποία γράφει και σκηνοθετεί ο Γκαν, ο Μαριντουένια είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μίλησε με τον Γκαν για την ένταξη στο DCU νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα: Θα υπάρξει «Wonder Woman 3» με την Γκαλ Γκαντότ;

blue beetle

Αλλά ο Γκαν δεν έχει αποκαλύψει οποιαδήποτε άλλα σχέδια έχει για το DCU προς το παρόν, αν και ανέφερε ότι το «Creature Commandos» θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο πριν το «Superman: Legacy» βγει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025. «Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι το "Creature Commandos" - ένα είδος απεριτίφ για το DCU - και μετά μια βαθύτερη κατάδυση στο σύμπαν αυτό με το "Superman: Legacy". Είναι ανθρώπινο να θέλεις να καταλαβαίνεις τα πάντα συνέχεια, αλλά νομίζω ότι δεν πειράζει να μπερδεύεσαι με το τι συμβαίνει στο DCU αφού κανείς δεν έχει δει τίποτα ακόμα από αυτό», εξήγησε ο Γκαν.

Οπότε το πλάνο είναι, για αρχή τουλάχιστον, πρώτα το «Creature Commandos», μετά το «Superman: Legacy και αργότερα η δεύτερη σεζόν του «Peacemaker» και η σειρά για την Αμάντα Γουόλερ στο Max. Το τι θα ακολουθήσει ίσως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμη για να το μάθουμε.