Buzz

«Jack the Giant Killer»: Μπράιαν Σίνγκερ, τι πήγες κι έκανες; (δείτε trailer!)

στα 10

Eιδικά εφέ, θρύλοι παραμυθιών, περιπέτεια και ξαφνικά... λογοπαίγνια, παρωδία, γκάφα! Ο Μπράιαν Σίνγκερ μας κοροϊδεύει!

«Jack the Giant Killer»: Μπράιαν Σίνγκερ, τι πήγες κι έκανες; (δείτε trailer!)

Οταν αρχικά ακούσαμε ότι ο σκηνοθέτης των «X-Men» και του «Superman Returns» θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το παραμύθι του Τζακ και της Φασολιάς, πιστέψαμε ότι θα είχαμε να κάνουμε μ' ένα μαγικό, επικό κινηματογραφικό σύμπαν όπου η παιδική αθωότητα θα συναντά τα ειδικά εφέ.

Λάθος.

Μπορεί η γιγάντια φασολιά να προετοιμάζει το κοινό για μία τεράστια περιπέτεια, όμως το νέο trailer που μόλις κυκλοφόρησε μάλλον κάνει τα πάντα να φαντάζουν ως μία ... μεγάλη παγίδα! Με την πρόφαση του γνωστού θρύλου, ο Μπράιν Σίνγκερ στήνει έναν κόσμο που από την μία πατάει στην blockbuster action ταινία και από την άλλη την διακωμωδεί χωρίς καμία αναστολή.

Απολαύστε ατάκες που υπόσχονται μία αλά Μόντι Πάιθον ανατροπή σε όσους έχουν πάει για να πάρουν την ταινία σοβαρά.

Στην ουσία πρόκειται για... μεταλλαγμένη κωμωδία/περιπέτεια.

Στην ταινία, που εκτυλίσσεται στο μεσαίωνα, ένα αγροτόπαιδο φυτεύει, από λάθος, τα μαγικά φασόλια στη γη και στο γιγάντιο δέντρο που φυτρώνει άξαφνα, βρίσκεται παγιδευμένη η πριγκήπισσα. Ο Τζακ οργανώνει εκστρατεία εισβολής στον κόσμο των γιγάντων για να σώσει την πριγκήπισσα αλλά κινδυνεύει να καταστρέψει την προαιώνια ειρήνη μεταξύ των ανθρώπων και των XL φίλων τους.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Νίκολας Χολτ, γνωστός από το τηλεοπτικό «Skins» και τους ρόλους του στο «X-Men: Η Πρώτη Γενιά», το «A Single Man», αλλά και του μικρού αγοριού στο «About a Boy». Πριγκήπισσα είναι η Ελινορ Τόμλινσον, ο Μπιλ Νάι και ο Τζον Κάσαρ υποδύονται τα… δύο κεφάλια του δικέφαλου Βασιλιά των Γιγάντων, ενώ ο Γιούαν ΜακΓκέγκορ κρατάει έναν απολαυστικό κόντρα ρόλο του υποχόνδριου ιππότη!

Αν όμως κάποιος μας έκανε να γελάσουμε δυνατά στο trailer είναι ο Στάνλεϊ Τούτσι.

Πατήστε το play και θα δείτε...

Και θυμηθείτε: επόμενη στάση για τον Μπράιαν Σίνγκερ είναι η... επιστροφή στους X-Men!

Στο «H+» του Μπράιαν Σίνγκερ, το ίντερνετ θα φέρει την Αποκάλυψη