Buzz

6 φορές που το «I Wanna Be Your Dog» των The Stooges ακούστηκε δυνατά (στο σινεμά και την τηλεόραση)

στα 10

Με αφορμή το «Gimme Danger» του Τζιμ Τζάρμους που παίζει δυνατά στις αίθουσες από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ακούστε το πιο διάσημο τραγούδι των The Stooges όπως ακούστηκε σε σινεμά και τηλεόραση.

6 φορές που το «I Wanna Be Your Dog» των The Stooges ακούστηκε δυνατά (στο σινεμά και την τηλεόραση)

To «I Wanna be Your Dog» των The Stooges συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 1969, το πιο διάσημο τραγούδι μιας ολόκληρης εποχής και μιας ομάδας σπουδαίων μουσικών που θα ξεπερνούσαν γρήγορα τα στεγανά του garage, του πανκ, του μέταλ...

Διαβάστε προσεκτικά: Flixibility: Μικρός οδηγός για αρχάριους στον rock 'n' (Ιggy) pop κόσμο των The Stooges

The Stooges 607

Με οδηγό τη φωνή του Ιγκι Ποπ και τα πλήκτρα του Τζον Κέιλ, ακριβώς στο σημείο όπου ο Τζιμ Τζάρμους φτιάχνει με το «Gimme Danger» - παίζεται αυτές τις μέρες στις αίθουσες - το απόλυτο αφιέρωμα στους Stooges σε ένα οδοιπορικό πιο rock και από το μύθο τους, ακούμε το «I Wanna Be Your Dog» όπως το αναζητήσαμε μέσα σε σκηνές από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Δείτε εδώ τον Ιγκι Ποπ και τους Stooges σε μια ζωντανή εμφάνιση το 1979:


Το «I Wanna Be Your Dog» ακούγεται, ανάμεσα σε άλλα, στο «Sid and Nancy» στην εκδοχή του Σιντ Βίσιους, στις «Δύο Καπνισμένες Κάννες» του Γκάι Ρίτσι, στο «The Runaways», στο «Friday Night Lights», στο «The Crow: City of Angels» (στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο Ιγκι Ποπ), στο «Crimson Rivers II: Angels of the Apocalypse» στο «Sorry» της εταιρίας Flip για το skateboard, στο επεισόδιο 19 του δεύτερου κύκλου του «How I Met Your Mother» και στο ντοκιμαντέρ «Dogtown and Z-Boys».


Lock, Stock and Two Smoking Barrels του Γκάι Ρίτσι (1998)


Transporter 3 του Ολιβιέρ Μεγκατόν (2008)


CBGB του Ράνταλ Μίλερ (2013)


The Runaways της Φλόρια Σιγκισμόντι (2010)


How I Met Your Mother (Επεισόδιο «Stuff» 16 του δεύτερου κύκλου)


Sorry - Flip (περίπου στο 1.30)

To «Gimme Danger» του Τζιμ Τζάρμους προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου σε διανομή της Ama Films.

Stooges 607

Διαβάστε προσεκτικά: Flixibility: Μικρός οδηγός για αρχάριους στον rock 'n' (Ιggy) pop κόσμο των The Stooges