Buzz

«Save the world just for the hell of it»: Πρώτο τρέιλερ για το reboot του «Hellboy»

στα 10

Ο αγαπημένος δαίμονας επιστρέφει, αυτή τη φορά με την υπογραφή του Νιλ Μάρσαλ στη σκηνοθεσία και τον Ντέιβιντ Χάρμπορ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Save the world just for the hell of it»: Πρώτο τρέιλερ για το reboot του «Hellboy»

Οι δύο προηγούμενες κινηματογραφικές διασκευές της σειράς κόμικ «Hellboy», δια χειρός Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, υπήρξαν από τις πιο διασκεδαστικές και οπτικά ευφάνταστες (περίπου) υπερηρωικές ταινίες των τελευταίων ετών – και το γεγονός ότι ο Μεξικανός δημιουργός δεν μπόρεσε τελικά να κλείσει ο ίδιος τη σειρά με ένα τρίτο φιλμ αφήνει αναπόφευκτα μια πικρή γεύση.

Είναι λοιπόν κάπως αμήχανο να υποδεχόμαστε ένα κινηματογραφικό reboot του χαρακτήρα που δεν μοιάζει εν τέλει να απομακρύνεται και πολύ από το ύφος των προηγούμενων ταινιών, τουλάχιστον όχι με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο, καθώς τα εφέ και η αισθητική του φαντάζουν (τουλάχιστον από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε) σαφώς πιο διεκπεραιωτικά.

Διαβάστε ακόμη: Best of 2018: Οι καλύτερες φετινές στιγμές των υπερηρώων που αγαπήσαμε

Hellboy 607

Βασισμένο και πάλι στα κόμικ του Μάικ Μινιόλα, το νέο «Hellboy» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βρετανού Νιλ Μάρσαλ (υπεύθυνος για το ανατριχιαστικό φιλμ τρόμου «The Descent» και για μερικά εντυπωσιακά επεισόδια του «Game of Thrones»), ενώ τον βασικό ρόλο του αξιολάτρευτα οξύθυμου και αθυρόστομου δαίμονα που είχε υποδυθεί ο Ρον Πέρλμαν αναλαμβάνει τώρα ο Ντέιβιντ Χάρμπορ (ο σερίφης Χόπερ από το «Stranger Things»).

Hellboy 607

Η νέα ταινία θέλει και πάλι τον Hellboy μετέωρο μεταξύ του ανθρώπινου και του μεταφυσικού κόσμου, αυτή τη φορά αντιμέτωπο με μια αρχαία μάγισσα αποφασισμένη να εκδικηθεί το ανθρώπινο είδος και να καταστρέψει τον κόσμο.

Εκτός από τον Χάρμπορ, το ενδιαφέρον καστ συμπληρώνουν οι Ιαν ΜακΣέιν, Σάσα Λέιν (η πρωταγωνίστρια-αποκάλυψη του «American Honey»), Μίλα Γιόβοβιτς, Ντάνιελ Ντέι Κιμ («Lost»), Μπράιαν Γκλίζον και Σόφι Οκονέντο.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Απριλίου του 2019 και μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Hellboy 607

Hellboy 607

Tags: Hellboy