Buzz

The Hateful Eight: Δείτε το πρώτο teaser

στα 10

Breaking news για τους φανς του Κουέντιν Ταραντίνο: κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας του ταινίας!

The Hateful Eight: Δείτε το πρώτο teaser

Οχι δεν αποκαλύπτει πολλά. Περισσότερο δίνει ένα στίγμα της υπόθεσης και υπογραμμίζει το πόσο στυλιστικά έχει επηρεαστεί ο Κουέντιν Ταραντίνο από την παράδοση της Ανατολής και των Σαμουράι (μία επιρροή ξεκάθαρη γενικότερα στην κουλτούρα των γουέστερν, επίσης).

Πρώτο, γραφιστικό, teaser λοιπόν για το «The Hateful Eight», την νέα ταινία του Ταραντίνο που πέρασε από 40 κύμματα για να γίνει: διέρρευσε το σενάριό της, τα πήρε ο δημιουργός στο κρανίο και σταμάτησε την προπαραγωγή, μετά το μετάνιωσε, οργάνωσε μία ανάγνωση του σεναρίου, έκλεισε καστ και προχώρησε σε γυρίσματα. Διαβάστε αναλυτικά: Που να σκάσουμε όλοι, ο Κουέντιν Ταραντίνο θα το κάνει το «The Hateful Eight»!

hateful eight 607

Τι γνωρίζουμε για την ταινία; Μετά την Καλιφόρνια του «Django», ο Ταραντίνο μεταφέρεται πιο κεντρικά στην Αμερική. Τα γυρίσματα γίνονται στο Κολοράντο, από την απέραντη πεδιάδα μέχρι τα Rocky Mountains, ιδανικό φυσικό ντεκόρ για γουέστερν. Τοποθετημένο έξι ή οκτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, το «Hateful Eight» ξεκινάει όταν μια άμαξα εκτροχιάζεται και μια χιονοθύελλα απαγορεύει κάθε μετακίνηση. Παγιδευμένοι στο Γουαϊόμινγκ, οι επιβάτες της, ο κυνηγός επικηρυγμένων Τζον Ρουθ (Κερτ Ράσελ) και η φυγόδικος Ντέιζι Ντομέργκ, φτάνουν στην πόλη του Red Rock όπου ο Ρουθ - γνωστός και ως «The Hangman» - θα παραδώσει τη Ντέζι στη δικαιοσύνη. Στη διαδρομή συναντούν δυο ξένους: το Στρατηγό Μαρκίς Γουόρεν (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), έναν μαύρο πρώην στρατιώτη που έχει γίνει κυνηγός επικυρημένων και τον Κρις Μάνιξ (Γουόλτον Γκόγκινς), έναν Νότιο που υποστηρίζει πως είναι ο σερίφης της πόλης. Χάνοντας το δρόμο τους στη χιονοθύελλα, οι τέσσερις ήρωες αναζητούν καταφύγιο σε μια στάση για άμαξες στο βουνό. Ιδιοκτήτης του είναι ο Μπομπ (Ντέμιαν Μπιτσίρ) ενώ εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Οσβάλντο Μομπρέ (Τιμ Ροθ), τον Τζον Κέιτζ (Μάικλ Μάντσεν) και τον Στρατηγό Σάνφορντ Σμίθερς (Μπρους Ντερντ). Καθώς η χιονοθύελλα συνεχίζεται, οι οκτώ ταξιδιώτες ίσως να μην καταφέρουν να φτάσουν ποτέ στο Red Rock...

Διαβάστε 8 πράγματα που ξέρουμε για την ταινία (κι ανυπομονούμε για περισσότερα)

Το «The Hateful Eight» έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις αμερικανικές, τουλάχιστον αίθουσες: 13 Νοεμβρίου 2015.

Δείτε το teaser:


Ακόμα περισσότερος Ταραντίνο: