Buzz

Περαστικά Χαν Σόλο! Η Δύναμη μαζί σου!

στα 10

Ποιος τον γκαντέμιασε; Τραυματίστηκε ο Χάρισον Φορντ στα γυρίσματα του «Star Wars VII».

Περαστικά Χαν Σόλο! Η Δύναμη μαζί σου!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ο Χάρισον Φορντ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, από τα Pinewood Studios στην Αγγλία όπου πραγματοποιούνται αυτή την εποχή τα γυρίσματα του «Star Wars: Episode VII» με σκηνοθέτη τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του στούντιο της Disney, ο 71χρονος ηθοποιός τραυμάτισε τον αστράγαλό του, όταν μία μηχανική πόρτα - στη διάρκεια των γυρισμάτων - από λάθος χειρισμό έπεσε και πλάκωσε το πόδι του.

Οι γιατροί ακόμα εξετάζουν αν πρόκειται για μία απλή κάκωση που θα απαιτήσει λίγες μέρες ξεκούραση ή για κάταγμα που θα τον ακινητοποιήσει στο κρεβάτι και θα καθυστερήσει το γύρισμα.

UPDATE 17/6: Οι γιατροί ανακοίνωσαν χθες βράδυ ότι πρόκειται για κάταγμα έξω σφυρού, ένα κάταγμα στην περιοχή της ποδοκνημικής (αστράγαλος) το οποίο απαιτεί αρκετό χρόνο ακινησίας. Ο Χάρισον Φορντ θα βρίσκεται λοιπόν εκτός γυρισμάτων για 8 ολόκληρες εβδομάδες. Η παραγωγή του «Star Wars VII» δε θα καθυστερήσει: θα συνεχίσουν χωρίς αυτόν και θα γυρίσουν τις δικές του σκηνές, όλες μαζί στο τέλος.

Ειρωνικό ότι το ατύχημα προκλήθηκε όταν η υδραυλική πόρτα του Millennium Falcon, του διαστημικού σκάφους του Χαν Σόλο, πλάκωσε το πόδι του Φορντ. Σαν να λέμε: «δεν επιστρέφω να μαγαρίσω την cult φήμη μου, αλλιώς να πέσει ο ουρανός να με πλακώσει». Κι... έπεσε!

1Η παλιά φρουρά με τον Τζορτζ Λούκας στα γυρίσματα του 1977

Η παλιά φρουρά του «Πολέμου των Αστρων» (Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ και Μαρκ Χάμιλ) έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς να εμφανιστούν στο έβδομο επεισόδιο του πιο αγαπημένου κινηματογραφικού franshise αναβιώνοντας τους cult ρόλους τους. Ομως κάποιος γκαντέμιασε τον Χαν Σόλο...

2Περαστικά Χαν Σόλο! Η Δύναμη μαζί σου!

Τι άλλο γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο «Star Wars VII»;

  • Οτι η καινούρια ταινία τοποθετεί τη δράση περίπου 30 χρόνια μετά την «Επιστροφή των Τζεντάι» του 1983.
  • Οτι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ κι ένα μήνα περίπου σε Αμπου Ντάμπι και το Λονδίνο.
  • Οτι το σενάριο το υπογράφουν οι Λόρενς Κάσνταν και Τζέι Τζέι Εϊμπραμς.
  • Οτι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική 18 Δεκεμβρίου 2015.
  • Κι ότι, εκτός από την παλιά φρουρά του franchise, θα πρωταγωνιστούν επίσης οι: Λουπίτα Νιόνγκ’ο, Ανταμ Ντράιβερ (“Girls”), Οσκαρ Αϊζακ, Γκουέντολιν Κρίστι («Game of Thrones»), Αντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Μαξ φον Σίντοφ, Τζον Μπογιέγκα και Ντέιζι Ρίντλεϊ.

3Tζέι Τζέι Εϊμπραμς και Χάρισον Φορντ σε διάλειμμα γυρισμάτων στο Λονδίνο

Διαβάστε περισσότερα για το «Star Wars VII»: