Buzz

Hand in Hand: Οταν το Χόλιγουντ ενώνει δυνάμεις

στα 10

Χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές, ροκ σταρς, celebrity djs, διάσημοι παρουσιαστές της late night television έδωσαν το παρών σ' ένα τηλεμαραθώνιο για τους πληγέντες από τους τυφώνες. Αποτέλεσμα; Μέσα σε μία μόνο ώρα, συγκεντρώθηκαν 14 εκατομμύρια δολάρια, στην άμεση διάθεση των θυμάτων.

Hand in Hand: Οταν το Χόλιγουντ ενώνει δυνάμεις

Μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για πολλά, αλλά σ' αυτά είναι δάσκαλοι. Οι πιο διάσημοι χολιγουντιανοί παίκτες (σε μικρή και μεγάλη οθόνη) και οι μεγαλύτεροι ροκ, ποπ και χιπ χοπ σταρς ένωσαν δυνάμεις για να βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό έργο συγκέντρωσης χρημάτων για τους πληγέντες από τους τυφώνες Χάρβεϊ και Ιρμα. Και τα κατάφεραν: συντονισμένα, οργανωμένα, μέσα σε μια ώρα.

Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ, Τομ Χανκς, Αλ Πατσίνο, Μπρους Γουίλις, Νικόλ Κίντμαν, Τζούλιαν Μουρ, Ριζ Γουίδερσπουν, Ντάνιελ Κρεγκ, Beyonce, Kanye West, Usher, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Στίβι Γουόντερ, Οπρα Γουίνφρεϊ, Στίβεν Κολμπέρ, Τζον Στιούαρτ. Και πολλοί άλλοι, πολλοί. Ολοι παρουσιάστηκαν στο ραντεβού των τηλεοπτικών σταθμών που χθες άλλαξαν το πρόγραμμά τους κι ενώθηκαν σε μία κοινή προσπάθεια: ο τηλεμαραθώνιος προβλήθηκε σε όλα τα αμερικανικά κανάλια, ελεύθερα και καλωδιακά, αλλά και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Hand in Hand 607 10

Hand in Hand 607

Hand in Hand 607 1

Hand in Hand 607 3

Χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές, ροκ σταρς, celebrity djs, διάσημοι παρουσιαστές της late night television μίλησαν live στο κοινό τους, σήκωναν τηλέφωνα, κατέγραφαν τις δωρεές και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 14 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια ώρα.

Οι σταρ δεν ήταν μόνο στο Λος Αντζελες - συγκεντρώθηκαν σε στούντιο και στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Νάσβιλ (Ριζ Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν και Μπλέικ Σέλντον) προσφέροντας γενναιόδωρα ένα μοναδικό θέαμα: όπως τον Στίβι Γουόντερ να τραγουδά live το «Lean on Me» με τους Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Cher και όσους σταρ ήταν παρόντες σε μία αυθόρμητη χορωδία φωνητικών.

Hand in Hand 607 4

Hand in Hand 607 5

Hand in Hand 607 6

Η Apple Inc δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια, ή, όπως σχολιάσε πανέξυπνα ο Στίβεν Κολμπέρ «όσο και η τιμή του νέου iPhone»...

Συγκινητικό το μήνυμα της Beyonce, που μίλησε για τη γενέτειρά της, το Χιούστον όπου ο «Χάρβεϊ» στοίχησε τη ζωή σε 60 ανθρώπους και άφησε χωρίς σπίτια 1 εκατομμύριο κατοίκους. Στα νούμερα αυτά ήρθε να προστεθεί και η «Ιρμα» που σκότωσε 43 κατοίκους και άφησε στο πέρασμά της το 90% των σπιτιών στα Florida Keys κατεστραμμένα.

Hand in Hand 607 7

Hand in Hand 607 8

Hand in Hand 607 9

«Σε εποχές που δεν μπορεί κανείς να δει ειδήσεις χωρίς ένα νέο κρούσμα βίας και ρατσισμού σε αυτή τη χώρα, σε μία περίοδο που σκέφτεσαι ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, φυσικές καταστροφές ήρθαν για να προκαλέσουν μαζικές καταστροφές και να αλλάξουν για πάντα τις ζωές μας...» είπε η Beyonce.

Και πριν βγάλουμε βιαστικά, κυνικά, συμπεράσματα, να θυμίσουν ότι και οι ίδιοι οι σταρ έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη: από την Σάντρα Μπούλοκ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Τζούλια Ρόμπερτς μέχρι τους παρουσιαστές των διάσημων τηλεοπτικών σόου, όλοι ανταποκρίθηκαν με προσωπικές δωρέες από την πρώτη μέρα της καταστροφής.

Διαβάστε περισσότερα: