Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τρώει ξύλο κι ο Τσάνινγκ Τέιτουμ τραγουδά στα πρώτα film clips του «Hail, Caesar!»

στα 10

Τρεις απολαυστικές σκηνές από το «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν θα σας φτιάξουν το κέφι. Πατήστε το play!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τρώει ξύλο κι ο Τσάνινγκ Τέιτουμ τραγουδά στα πρώτα film clips του «Hail, Caesar!»

Με τη «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν ανοίγει αυλαία το 66o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου που ξεκινάει στις 11 Φεβρουαρίου 2016 και σήμερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες απολαυστικές σκηνές από την ταινία.

Η νέα κωμωδία του Τζόελ και του Ιθαν Κοέν βασίζεται σε αληθινή ιστορία: τη ζωή, το έργο και τα σκάνδαλα του Εντι Μάνιξ, αντιπροέδρου της MGM που μεσουράνησε τη δεκαετία του '50, ως δεξί χέρι του Λούις Μέγιερ. Ο Μάνιξ φημολογείται ότι δε σταματούσε μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Εμοιαζε με αυτούς τους (αντι)ήρωες από τις λαϊκές γειτονιές του Νιου Τζέρσεϊ που κυνηγούν το αμερικανικό όνειρο μέχρι τη Δύση. Ξεκινούν ως υπάλληλοι στο Λούνα Παρκ (εκείνος στο Palisades Amusement Park) και φτάνουν στη θέση του γενικού διευθυντή και αντιπροέδρου της Metro Goldwyn Mayer.

Δείτε επίσης: «Hail, Caesar!»: Ολοι οι σταρ στην κάμερα, μιλούν για την υπέροχη τρέλα των αδελφών Κοέν

Hail Caesar 607 1

Στην πρώτη σκηνή, βλέπουμε πώς ένας διευθυντής στούντιο «ρύθμιζε» τις διαφωνίες του με τους κακομαθημένους, αλαζόνες movie stars. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ως «Μπερτ Γουίτλοκ» ένα χρυσός πρωταγωνιστής του στούντιο, βρίσκεται στο γραφείο του Μάνιξ και κάνει πλάκα για την ανοησία και την ελαφρότητα των ταινιών που γυρίζουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Κι ο Μάνιξ του απαντά με το δικό του τρόπο:


Οπως κι έχει ένα «δικό του τρόπο» να κανονίζει τα προβήματα των σταρς που μπορεί να παρουσιάσουν ακόμα περισσότερα στο στούντιο, αν διαρρεύσουν στο κοινό. Βλέπετε, ο Μάνιξ δούλευε για πολλά χρόνια στο στούντιο ως «fixer», ο άνθρωπος που, με το αζημίωτο, «καθάριζε» τα σκάνδαλα των σταρς. Αλκοόλ, μοιχεία, ομοφυλοφιλία, έκθεση σε εκβιαστές, τα μίντια, κάτι σα σημερινός «crisis manager».

Δείτε τον με την Σκάρλετ Γιόχανσον:


Τέλος, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ θυμίζει κάτι από Τζιν Κέλι σε αυτό το νούμερο με τα ναυτάκια που τραγουδούν για το ότι σαλπάρουν κι επί μήνες «δε θα δουν γυναίκα»:


Απολαύστε περισσότερο «Hail, Caesar!»: