Industry

Η Μίλα Κούνις είναι το νέο πρόσωπο του Οίκου Dior

στα 10

Για πρώτη φορά ο Οίκος Dior επιλέγει μια Αμερικανίδα για να τον εκπροσωπήσει: κι αυτή είναι η Μίλα Κούνις!

Η Μίλα Κούνις είναι το νέο πρόσωπο του Οίκου Dior

Ο Dior έχει ταυτίσει, μέχρι σήμερα, προϊόντα του με κάποιες από τις ωραιότερες ηθοποιούς της ιστορίας: τη Μάρλεν Ντίτριχ, τη Ρίτα Χέιγουορθ, την Αβα Γκάρντνερ, τη Σοφία Λόρεν, τη Μέριλιν Μονρό, τη Λιζ Τέιλορ, την Γκρέις Κέλι στο παρελθόν. Τη Νάταλι Πόρτμαν, ή τη Σαρλίζ Θερόν τα τελευταία χρόνια. Η γυναίκα όμως που μέχρι τώρα αποτελούσε την εικόνα της μούσας για το συνολικό προφίλ του Οίκου ήταν πάντα Γαλλίδα. Μέχρι τώρα. Τη θέση που με ταμπεραμέντο και γαλλική φινέτσα κρατούσε η Μαριόν Κοτιγιάρ, αναλαμβάνει η Ουκρανικής καταγωγής, σέξι αμερικανίδα ηθοποιός Μίλα Κούνις.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Dior, φωτογραφημένη από τον Mikael Jansson (δείτε στο gallery τις πρώτες εικόνες), θα λανσαριστεί στις 15 Ιανουαρίου στην Κίνα και, αμέσως μετά, στις 29 Ιανουαρίου, στους New York Times. Η Ντελφίν Αρνό, γενική διευθύντρια του Οίκου Dior, εξηγεί την επιλογή: «Η Μίλα Κούνις είναι μια πολύ ταλαντούχα νέα ηθοποιός. Ενσαρκώνει την πραγματική μοντέρνα γυναίκα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας μαζί της.»

Οσο για τη Μίλα Κούνις, δηλώνει φυσικά πανευτυχής: «Πιστεύω ότι ο Dior είναι ένας εξαιρετικά προσγειωμένος οίκος. Ανέκαθεν έβρισκα τη μόδα που πρότεινε τόσο κομψή, θηλυκή και όμορφη. Μ’ έκαναν να νιώσω τρομερά άνετα. Δε θα έλεγα ότι αυτή η καμπάνια ήταν το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει!»

Εν τω μεταξύ, βέβαια, η Μίλα Κούνις έχει τελειώσει τα γυρίσματα σε τρεις ταινίες που περιμένουμε με ανυπομονησία: το σπονδυλωτό «Tar», για τη ζωή του ποιητή Σι Κέι Γουίλιαμς, με συμπρωταγωνιστές τον Τζέιμς Φράνκο, τη Μισέλ Γουίλιαμς, την Τζέσικα Τσαστέιν και τον Ζακ Μπραφ, το «Ted» του «Family Guy» Σεθ ΜακΦάρλεϊν, με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και, φυσικά, το «Oz: The Great and Powerful», το πρίκουελ του «Μάγου του Οζ», από τον Σαμ Ράιμι.

Παράλληλα, ένας καλός λόγος για ν’ ανυπομονούμε να ξεκινήσει η καμπάνια του Dior, είναι για να δούμε ποιοι και πώς θα σκηνοθετήσουν τα νέα σποτάκια, μια και ο οίκος έχει καλλιτεχνική παράδοση στους σκηνοθέτες που επιλέγει για να δημιουργήσουν τις μικρού μήκους διαφημιστικές ταινίες του. Δείτε περισσότερα εδώ.