Buzz

Free Marion!

στα 10

Η Μαριόν Κοτιγιάρ και μία θηλυκή φάλαινα 9 τόνων ψυχαγωγούν τους θεατές του πάρκου Marineland στην Νίκαια της γαλλικής Ριβιέρας! Η οσκαρική πρωταγωνίστρια προετοιμάζεται για το ρόλο της στο επερχόμενο «Rust and Bone» του Ζακ Οντιάρ, ο οποίος τη θέλει εκπαιδεύτρια σε θαλάσσιο πάρκο. Δείτε φωτογραφίες.

Free Marion!
Beauty and the beast...

Ποτέ η προετοιμασία για έναν ρόλο δεν φαινόταν τόσο διασκεδαστική υπόθεση. Η 36χρονη και πρόσφατα μητέρα Μαριόν Κοτιγιάρ έδειχνε να απολαμβάνει κάθε λεπτό της προπόνησής της με το πλήρωμα του πάρκου Marineland στην Νίκαια, οι οποίοι της έδειχναν πώς να εκπαιδεύει κι εκείνη με τη σειρά της τα θαλάσσια θηλαστικά. Οι προσπάθειές της με την θηλυκή ατραξιόν του πάρκου, μία Ορκα φάλαινα 9 τόνων στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και τον κόσμο να χειροκροτεί.

Η Κοτιγιάρ, η οποία μετά ομολόγησε ότι «ξέχασε ότι αυτό ήταν δουλειά», χειροκροτούσε κι εκείνη με τη σειρά της το γιγάντιο θηλαστικό και φρόντιζε να το φιλεύει για κάθε επιτυχημένο του άλμα.

Τα γυρίσματα της νέα ταινίας του σκηνοθέτη του αριστουργηματικού «Προφήτη» ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στην Αντίμπ, στη γαλλική Ριβιέρα. Ελάχιστες πληροφορίες έχουμε για το πώς χειρίζεται ο Οντιάρ την πρώτη ύλη του «Rust and Bone» - ομώνυμο βιβλίο του Καναδού Κρεγκ Ντέβιντσον (το οποίο αποτελείται από μία σειρά από σκληρά, προκλητικά διηγήματα με κεντρικούς ήρωες του περιθωρίου και της βίας). Ποια θα αποφασίσει να διασκευάσει κινηματογραφικά και ποια όχι, δεν είναι γνωστό. Πάντως στο διήγημα με την Ορκα, ο κεντρικός ήρωας ήταν άντρας - ένας εκπαιδευτής σε θαλάσσιο πάρκο, ο οποίος προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του όταν ένα κόλπο με μία Φάλαινα Δολοφόνο του κοστίζει το πόδι του. Ο Οντιάρ αποφάσισε να αλλάξει το φύλο του ήρωα σε γυναίκα και να δώσει το ρόλο στην Κοτιγιάρ.

Δίπλα στη Γαλλίδα ηθοποιό ο συγκλονιστικός Ματίας Σόνερτς («Bullhead») στο ρόλο του Αλι, ενός νεαρού άνεργου πατέρα, ο οποίος καταλήγει στη Νότιο Γαλλία ψάχνοντας την τύχη του. Εκεί γνωρίζεται με τη Στεφανί, η οποία δουλεύει ως εκπαιδεύτρια θαλάσσιων ζώων και αρχικά σνομπάρει τον νεαρό τυχοδιώκτη- μέχρι που παθαίνει το ατύχημά της, περιθωριοποιείται, και μία περίεργη σχέση εξάρτησης αναπτύσσεται ανάμεσα στους δύο «απόκληρους».