Buzz

H Adele είναι έτοιμη για το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

στα 10

Ηταν θέμα χρόνου για την Adele να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο και τι πιο ιδανικό από ένα πέρασμα στο «The Secret Service» του Μάθιου Βον.

H Adele είναι έτοιμη για το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

Βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ των Μάρκ Μίλαρ και Ντέιβ Γκίμπονς (δείτε εδώ την εναρκτήρια σκηνή του), το οποίο ο Μίλαρ περιγράφει ως «ο Τζέιμς Μποντ συναντά το "Ωραία Μου Κυρία"», το «The Secret Service» θα είναι η νέα ταινία του Μάθιου Βον («Kick Ass») και όπως δείχνουν τα πράγματα ένα από τα επερχόμενα κινηματογραφικά hype.

Η Adele θα υποδυθεί μία από τους κακούς της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Κόλιν Φερθ και ο Μάικλ Κέιν ως ένα δίδυμο μυστικών πρακτόρων, ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ενώ συζητείται ακόμη η συμμετοχή των Ελτον Τζον και Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς ο Βον επιθυμεί η ταινία να είναι γεμάτη από cameo διασήμων του ευρύτερου χώρου του θεάματος.

2

Φρέσκια από το Οσκαρ για το «Skyfall» από την ομώνυμη περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, η Adele μοιάζει με ιδανική επιλογή για ένα ποπ συνονθύλευμα μυστικών πρακτόρων και ρομαντικής περιπέτειας, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στην ταινία και με κάποιο καινούριο τραγούδι της.

Διαβάστε περισσότερα για το «The Secret Service» εδώ.