Buzz

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ ήθελε τους Τίμοθι Σαλαμέ και Σίρσα Ρόναν να παίξουν στην «Barbie»

στα 10

Η Γκέργουιγκ ήθελε τους δυο ηθοποιούς, με τους οποίους είχε συνεργαστεί ξανά στις δυο προηγούμενες ταινίες της, να κάνουν ένα cameo στην «Barbie».

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ ήθελε τους Τίμοθι Σαλαμέ και Σίρσα Ρόναν να παίξουν στην «Barbie»

Η σχέση της Γκρέτα Γκέργουιγκ με του Τίμοθι Σαλαμέ και Σίρσα Ρόναν είναι αρκετά στενή. Είναι οι μοναδικοί δυο ηθοποιοί οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει στις δυο προηγούμενες ταινίες της «Ladybird» και «Μικρές Κυρίες». Φυσικό και επόμενο ήταν η Γκέργουικ να ήθελε να τριτώσει αυτό βάζοντάς τους να παίξουν και στην καινούργια της ταινία, την «Barbie».

Ετσι φαίνεται πως ήταν το αρχικό πλάνο, σύμφωνα με δήλωση της ίδιας της Γκέργουιγκ, η οποία ήθελε τους Σαλαμέ και Ρόναν να κάνουν μια cameo εμφάνιση στην ταινία. Αλλά για λόγους προγραμματισμού και φόρτου εργασίας και των δυο ηθοποιών, δεν μπόρεσαν τελικά να παίξουν στην «Barbie».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φιλοσοφεί την ύπαρξή του ως Κεν τραγουδώντας τη μπαλάντα «I'm Just Ken»

barbie

«Λοιπόν, πάντα θα έπρεπε να είναι [η “Barbie”] κάτι μικρότερο, επειδή η Ρόναν έκανε την παραγωγή εκείνη την εποχή, για το οποίο είμαι τόσο περήφανη γι' αυτήν. Και φυσικά, είναι υπέροχο. Αλλά επρόκειτο να ήταν ένα ειδικό cameo. Θα έκανα επίσης ένα ειδικό cameo και με τον Τίμι, αλλά δεν τα κατάφεραν και οι δύο, και ήμουν τόσο στεναχωρημένη. Αλλά τους αγαπώ τόσο πολύ. Αλλά ένιωθα σαν να κάνω κάτι χωρίς τα παιδιά μου. Εννοώ, δεν είμαι η μαμά τους, αλλά νιώθω κάπως σαν τη μαμά τους», είχε αναφέρει η Γκέργουιγκ.

Οι πρώτες αντιδράσεις για την «Barbie» μιλάνε για μια αρκετά αστεία και έξυπνη ταινία, ίσως και την καλύτερη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ, ενώ όλοι αναφέρονται στις υπέροχες ερμηνείες της Μάργκο Ρόμπι και, κυρίως, του Ράιαν Γκόσκλινγκ.

Η «Barbie» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου.