Buzz

Γίνε Man in Black! Τώρα μπορείς κι εσύ!

στα 10

Το Flix και η Feelgood Entertainment σας χαρίζουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να γίνετε ένας σωστός «Αντρας με τα Μαύρα». Η σωτηρία του κόσμου είναι απλά προαιρετική...

Γίνε Man in Black! Τώρα μπορείς κι εσύ!

O Τζέι και ο Κέι, οι Ανδρες με τα Μαύρα (3!), βουτάνε πίσω στο χρόνο. Αν και ο Τζέι έχει πια μεγάλη εμπειρία σε περίεργες καταστάσεις μετά από τα 15 χρόνια της σταδιοδρομίας του με τους Men In Black, τίποτα, ούτε καν οι εξωγήινοι, δεν τον μπερδεύει τόσο όσο ο κλειστός και καθόλου ομιλητικός συνάδελφός του. Αλλά όταν η ζωή του Kέι και η μοίρα του πλανήτη κινδυνεύουν, από ένα εξωγήινο ταξιδιώτη του χρόνου, ο πράκτορας Τζέι θα πρέπει να γυρίσει πίσω στα ΄60ς για να σώσει τον νεαρό Κέι και να ανακαλύψει ότι υπάρχουν μυστικά στο σύμπαν που ο Kέι δεν του είπε ποτέ!

Η… αγία τριάδα των κινηματογραφικών «Ανδρών με τα Μαύρα» (Γουίλ Σμιθ, Τόμι Λι Τζόουνς & Μπάρι Σόνενφελντ) επέστρεψε στις θέσεις της για μια νέα φαντασμαγορική προσθήκη στο franchise, σε 3D αυτή τη φορά.

Σήμερα, χθες ή αύριο, 3D ή όχι, σίγουρα... πολυδιάστατοι, οι Ανδρες με τα Μαύρα δεν είναι απλώς η επιτομή του cool, οι ανίκητοι πράκτορες του σύμπαντος, είναι και οι πιο... στυλάτοι! Η Feelgood και το Flix σας δίνουν τώρα τη δυνατότητα ν' αποκτήσετε ένα μέρος της γοητείας τους! Για τους αναγνώστες του flix.gr οι «Ανδρες με τα Μαύρα» επιφυλάσσουν επιλεγμένα δώρα: πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ανάμεσα σε 8 τσάντες ταχυδρόμου, 6 T-Shirts, 2 μπρελόκ - φακούς, 6 σκίαστρα αυτοκινήτου και 4 στυλό συνοδευόμενα από καρτοθήκες - δείτε όλα τα δώρα στο gallery. Στείλτε email στη διεύθυνση win@flix.gr, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα: MiB 3 και πάρτε μέρος στην κλήρωση που θα σας φέρει πιο κοντά στους «Ανδρες με τα Μαύρα»! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 3 Ιουνίου. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Διαβάστε περισσότερα για το «Οι Ανδρες με τα Μαύρα 3» εδώ.