Buzz

Το «Ghostbusters 3» είναι πραγματικότητα. Και θα είναι γυναικεία υπόθεση.

στα 10

Μετά από πολλά σχέδια που ναυάγησαν μέσα στα χρόνια, το τρίτο μέρος του «Ghostbusters» μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά. Σαν ένα reboot που θα πρωταγωνιστούν... γυναίκες.

Το «Ghostbusters 3» είναι πραγματικότητα. Και θα είναι γυναικεία υπόθεση.

Το τρίτο μέρος του «Ghostbusters» είχε αρχίσει να συζητείται σαν μια επανένωση των αρχικών πρωταγωνιστών του - Νταν Ακρόιντ, Χάρολντ Ρέιμις και Μπιλ Μάρεϊ - μέχρι που ο τελευταίος δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια, το πρότζεκτ φημολογούνταν πως θα ήταν ένα reboot των πρώτων δύο ταινιών με μια νέα γενιά κυνηγών φαντασμάτων.

Και μετά από μια σειρά σκηνοθετών που ήταν υποψήφιοι για να το αναλάβουν, αλλά και το ναυάγιο κάθε προηγούμενου σχεδίου, μια νέα ανακοίνωση για την τύχη του έρχεται να αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον.

Φήμες θέλουν τον Πολ Φάιγκ (του «Bridesmaids» και του «The Heat») να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία σε ένα τρίτο μέρος του «Ghostbusters» στο οποίο οι πρωταγωνιστές θα είναι όλοι γυναίκες, χωρίς να γνωρίζει ακόμη αν ο Φάιγκ έχει δεσμευτεί οριστικά ή ποιες μπορεί να είναι οι επιλαχούσες για τους κεντρικούς ρόλους.

2 Μη επίσημο logo για το τρίτο μέρος των «Ghostbusters» από τα πολλά που κυκλοφορούν στο internet

Μοιάζει ωστόσο σίγουρο πως κάποιος ή και όλοι από τους παλιούς «Ghostbusters» θα κάνουν ένα μικρό πέρασμα εκμηδενίζοντας την απόσταση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον ενός franchise που μοιάζει εδώ και χρόνια με μια από τις πιο γλυκές 80s αναμνήσεις που ζήσαμε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: