Buzz

Η γνώμη του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν για το «Avengers: Endgame»

στα 10

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν πρόκειται για μια ακόμα «ηλίθια ταινία δράσης».

Η γνώμη του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν για το «Avengers: Endgame»

Εδώ και αρκετό καιρό ο Τζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν γράφει τα δύο τελευταία βιβλία της σειράς «Game of Thrones», με τίτλους «The Winds of Winter» και «A Dream of Spring», τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν… κάποια στιγμή στο μέλλον. Αλλά μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό της συγγραφής αλλά και του μεγάλου φινάλε της σειρά στο HBO, το οποίο φαίνεται να δίχασε αρκετά τους φανς, ο Μάρτιν αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να πάει να δει το τελευταίο κεφάλαιο των «Avengers».

Και όχι μόνο πήγε και τους είδε, αλλά ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να γράψει την γνώμη του για την ταινία στο προσωπικό του blog. «Το “Endgame” είναι εκπληκτικό. Συγχαρητήρια στους σεναριογράφους και τους σκηνοθέτες. Δεν μπορώ να πιστέψω πως χώρεσαν όλους αυτούς τους χαρακτήρες στην ταινία και κατάφεραν να τους δικαιώσουν. Η τελευταία μάχη ήταν επική, συναρπαστική, γεμάτη ανατροπές και περίεργα όμορφη. Αλλά η σκηνές των χαρακτήρων στην αρχή της ταινίας ήταν εκείνες που με συνεπήραν. Η εισαγωγή με τον Hawkeye, οι σκηνές με τον Ant-Man, οι στιγμές όπου ο Τόνι Σταρκ μιλούσε με το κράνος του Iron Man… και τόσες άλλες.»

Διαβάστε ακόμα: Ακαταμάχητο video: Δείτε την αντίδραση του Κιτ Χάρινγκτον όταν διάβασε εκείνη τη σκηνή του φινάλε...

avengers endgame 607

Ο Μάρτιν όμως δεν σταματάει εκεί. Συνεχίζει γράφοντας πως «υπάρχει αρκετή δράση στην ταινία, αλλά δεν είναι μια ακόμα “ηλίθια ταινία δράσης” από αυτές που έχουμε γεμίσει αυτή την εποχή. Ο Σταν Λι θα ήταν περήφανος. Θα ονειρεύονταν ποτέ ότι οι χαρακτήρες που δημιούργησε εκείνος, ο Τζακ Κίρμπι και ο Στιβ Ντίτκο και η υπόλοιπη ομάδα της Marvel στις αρχές του ’60 θα κυριαρχούσαν στην παγκόσμια ποπ κουλτούρα; Ορίστε μια υπέροχη ιστορία για εσάς.»

Η ταινία «Avengers: Endgame» έχει καταφέρει ήδη να κυριαρχήσει στο παγκόσμια box office, κερδίζοντας ήδη πάνω από 2.6 δισεκατομμύρια δολάρια, εκθρονίζοντας τον «Τιτανικό» από την δεύτερη θέση, με το «Avatar» του Κάμερον να παραμένει ακόμα στην κορυφή με 2.78 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: