Buzz

Η Τζούντι Ντεντς θα γίνει ξανά βασίλισσα Βικτόρια για χάρη του Στίβεν Φρίαρς

στα 10

Οι δυο τους θα συνεργαστούν για μια ακόμη φορά στο «Victoria & Abdul».

Η Τζούντι Ντεντς θα γίνει ξανά βασίλισσα Βικτόρια για χάρη του Στίβεν Φρίαρς

Μετά το «Mrs Henderson Presents» και την «Φιλομένα» (αλλά και τις συναντήσεις τους στην τηλεόραση) ο Στίβεν Φριαρς επιστρέφει στην Τζούντι Ντεντς κι εκείνη επιστρέφει στην βασίλισσα Βικτόρια.

Διαβάστε ακόμη: Σιωπή! Η Τζούντι Ντεντς μιλάει στο Flix!

Την είχε υποδυθεί ξανά στο «Mrs Brown» του Τζον Μάντεν ένα φιλμ που εξιστορούσε την φιλία της μεγαλειοτάτης με τον επικεφαλής των βασιλικών στάβλων και τώρα το «Victoria & Abdul» αφηγείται μια παρόμοια ιστορία.

judi dench stephen frears

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Σραμπανί Μπασού, η ταινία του Φρίαρς θα περιστρέφεται γύρω από την απρόσμενη συνάντηση της βασίλισσας κι ενός υπαλλήλου από την Ινδία ο οποίος ταξιδεύει στο Λονδίνο για τον χρυσό ιωβηλαίο της.

Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και μέσα από την δική του ματιά, η βασίλισσα θα δει τον κόσμο με άλλη οπτική και θα τον χρίσει έμπιστο της παίρνοντας δίπλα της την θέση που κατείχε πριν ο Τζον Μπράουν.

Διαβάστε ακόμη: Ο Στίβεν Φρίαρς μιλάει στο Flix λέγοντας μόνο λίγα και καλά!

Αναρωτιόμαστε αν η δεύτερη φορά που η Ντεντς θα υποδυθεί την βασίλισσα Βικτόρια θα είναι εξίσου τυχερή όσο και η πρώτη, αφού για το «Mrs Brown» το 1977, είχε κερδίσει μια υποψηφιότητα για Οσκαρ.

Δείτε ακόμη: