Industry

Ο Κώστας Ζάπας ζητάει τρεις νεαρούς πρωταγωνιστές για τη νέα του ταινία «Frankenstein REC»

στα 10

Ο Κώστας Ζάπας προετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του ταινία, «Frankenstein REC» και διοργανώνει οντισιόν αναζητώντας τρεις νέους πρωταγωνιστές (μία κοπέλα και δύο αγόρια). Διαδώστέ το!

Flix Team
Ο Κώστας Ζάπας ζητάει τρεις νεαρούς πρωταγωνιστές για τη νέα του ταινία «Frankenstein REC»

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής της νέας ταινίας του Κώστα Ζάπα «Frankenstein REC»:

Για την διεθνή συμπαραγωγή της ταινίας «Frankenstein REC» του Κώστα Ζάπα ζητούνται οι τρεις νεαροί πρωταγωνιστές (μία κοπέλα και δύο αγόρια) ερμηνευτικής ηλικίας 16 - 18 ετών. Θα δοθεί ευκαιρία και σε νέους μη επαγγελματίες ηθοποιούς.Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα «Frankenstein REC» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη στην Ελλάδα και στα Αγγλικά από την Column Books. Το σενάριο έχει επιλεγεί ανάμεσα στα καλυτέρα του κόσμου στα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο (Καναδάς), Σαγκάης (Κίνα), Σεούλ (Νότια Κορέα) και Θεσσαλονίκης.Η ταινία θα γυριστεί στην Ελλάδα με την συμμετοχή και διεθνών guest stars.Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν άμεσα βιογραφικό, τηλέφωνο επικοινωνίας και 2- 3 πρόσφατες φωτογραφίες τους στο email: castingfrankenstein@gmail.com

Διαβάστε ακόμη: This is the true story of Frankenstein… Ο Κώστας Ζάπας δίνει εικόνα στο μύθο

Frankenstein Ζάπας

Το «Frankenstein REC» είναι η ταινία που έρχεται μετά το «Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη» που έκανε πρεμιέρα στο 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μια διεθνή συμπαραγωγή της Minus Pictures (Ελλάδα με την συνεργασία των εταιριών Dreamfilms Gmbh (Γερμανία), Oticons (Βουλγαρία), Rappas Films (Ελλάδα), Sems A.E. (Ελλάδα) και με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Τη διεθνή διανομή της ταινίας ανέλαβε η γερμανική Asgard International.

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και την πορεία της στην επίσημη σελίδα της Minus Pictures στο Facebook.

Την μουσική της ταινίας υπογράφει ο συνθέτης Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι («Ερωτική Επιθυμία», «2046», «Α Single Man»), τα ειδικά εφέ και animation της ταινίας ανέλαβε ο Παναγιώτης Ράππας, όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου της ταινίας, γνωστός από την συνεργασία του με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στο Λονδίνο και στο AMBLIN-Universal Studio (μετέπειτα DreamWorks) καθώς και με τις εταιρίες Disney, Paramount, Columbia, Fox, MGM, Warner Bros, DreamWorks, Universal, Filmax, ισόβιο μέλος της Αμερικανικής Academy of Motion Pictures Arts and Science, παραγωγός ο Γρηγόρης Αθανασίου, μόνιμος συνεργάτης του Κώστα Ζάπα.

Διαβάστε και δείτε ακόμη