Buzz

Formula 1 με... Μάικλ Φασμπέντερ;

στα 10

Τι σχέση έχει ο Ιρλανδός πρωταγωνιστής με την Formula 1; Και τι σκοπεύει να κάνει με αυτό; Διαβάστε περισσότερα...

Formula 1 με... Μάικλ Φασμπέντερ;

Μία γρήγορη έρευνα στο google θα σας δείξει φωτογραφίες του πρωταγωνιστή του «Shame» και του «Prometheus» σε πίστες ανά τον κόσμο, να παρακολουθεί ως VIP guest αγώνες της Formula 1 - είτε στις κερκίδες ή στο πιτ, ποζάροντας με τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς. Φανατικός οπαδός του μηχανοκίνητου αθλήματος λοιπόν, δέχτηκε αμέσως την πρόταση που του έγινε από την εταιρία Exclusive Media: να δανείσει τη φωνή του σ' ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για την Formula 1 και φέρει τον λιτό, αποφασιστικό τίτλο «1».

Το ντοκιμαντέρ θα χρησιμοποιεί ακυκλοφόρητο υλικό και συνεντεύξεις οδηγών και ειδικών με το άθλημα, για να αφηγηθεί την ιστορία της Formula 1. Ανάμεσα σε αυτούς που θα μιλήσουν θα είναι και 12 παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Σκηνοθέτης αναλαμβάνει ο Πολ Κράουντερ, ενώ την παραγωγή θα υπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Νάιτζελ Σινκλέρ και Μάικλ Σέβλοφ. «Είναι τιμή μας που ο Μάικλ Φασμπέντερ δέχτηκε να αφηγηθεί το ντοκιμαντέρ μας» δηλώνουν οι παραγωγοί. «Είναι ο Νο1 ταλαντούχος ηθοποιός στον κόσμο και ο Νο1 φαν της Formula 1. Απίθανος συνδυασμός! Πιστεύουμε ότι το χάρισμα και η τόλμη του είναι ιδανικά στοιχεία για να συνδυαστούν με την ιστορία μίας φουρνιάς εξίσου τολμηρών αθλητών σ' έναν επικίνδυνο σπορ. Είμαστε ενθουσιασμένοι!»

«Ο Μάικλ είναι ένας ευφυής και ατρόμητος ηθοποιός που θα μεταφέρει το πάθος και τον προσωπικό του ενθουσιασμό για το άθλημα - κάτι που θα δώσει ψυχή στην τυπική αφήγηση ενός ντοκιμαντέρ...» προσθέτει και ο σκηνοθέτης Πολ Κράουντερ. «Πραγματικά δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο...»

Ο Φασμπέντερ όμως δεν είναι μόνο οπαδός της Formula1, είναι λάτρης της ταχύτητας γενικώς. Ο ίδιος οδηγεί μηχανή και από όσα διαβάζουμε έχει πάρει μέρος ερασιτεχνικά σε αγώνες. Να και μία πτυχή του ηθοποιού που αγνοούσαμε πλήρως. Γκάζια λοιπόν - κι ελπίζουμε η αδρεναλίνη να ανέβει και με τις μελλοντικές του ταινίες: «X-Men: Days of Future Past» και «Jane Got a Gun». Η μεγαλύτερη αγωνία όμως θα είναι να περιμένουμε το αν θα επιζήσει από το πάτωμα του μοντάζ του Τέρενς Μάλικ στο άνευ τίτλου νέο πρότζεκτ του...