Buzz

«Finding Dory»: Δείτε τη σκηνή της πιτσιρίκας Ντόρι που θα σας κλέψει την καρδιά

στα 10

Hδη τεράστια επιτυχία στην Αμερική, «η ταινία που αποδεικνύει ότι τα σίκουελ μπορεί να είναι επιτυχημένα», το «Ψάχνοντας την Ντόρι» μάς χαρίζει μία σκηνή όπου η μικρούλα ηρωίδα πληροφορείται από τους γονείς της ότι πάσχει από αμνησία. Θα λιώσετε.

«Finding Dory»: Δείτε τη σκηνή της πιτσιρίκας Ντόρι που θα σας κλέψει την καρδιά

Το ρεκόρ του μεγαλύτερου ανοίγματος όλων των εποχών για ταινία κινουμένων σχεδίων (136.1 εκατομμύρια δολάρια) κατέχει από σήμερα το «Finding Dory», η πολυαναμενόμενη συνέχεια του αριστουργηματικού «Finding Nemo», που όχι απλά βγήκε στις αμερικάνικες αίθουσες, αλλά σάρωσε τα πάντα στο περασμά του. «Η πρώτη ταινία είναι τόσο αγαπημένη και μέρος της κουλτούρας μας, ανήκει στη "Γενιά Νέμο", όπως την ονομάζουμε. Για αυτούς που είδαν την ταινία 13 χρόνια πριν, είναι η ταινία της παιδικής τους ηλικίας, η ταινία που είδαν στο κολέγειο. Εκείνη την εποχή, ήταν η μεγαλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων που είχε βγει ποτέ και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της και όχι άδικα. Τώρα επικρατεί μια τρομερή επιθυμία να δούμε τι έγινε στη συνέχεια», δηλώνει ο επικεφαλής της διανομής της Disney Ντέιβ Χόλις.

Διαβάστε αναλυτικά: H Pixar σπάει όλα τα ρεκόρ με το «Finding Dory»

finding dory 607

Πραγματικά ανυπομονούμε κι εδώ στην Ελλάδα που η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου από τη Feelgood. Το «Finding Dory» εστιάζει στην αξιαγάπητη ξεχασιάρα Ντόρι (πάσχει από κοντοπρόθεσμη μνήμη ή... μνήμη χρυσόψαρου!) που ζει ευτυχισμένη μαζί με τον Μάρλιν και τον Νέμο, έξι μήνες μετά τα γεγονότα του «Finding Nemo», όταν ένα τραυματικό γεγονός την αναγκάζει να ξεχυθεί στον ωκεανό προκειμένου να βρει την οικογένειά της - τον μπαμπά και τη μαμά της.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Μια αξέχαστη περιπέτεια που μάλλον δεν θα θυμάται»: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του «Finding Dory»

Finding Dory baby Dory 607

Και σήμερα μία σκηνή που κυκλοφόρησε, μία σκηνή από το παρελθόν όπου η μικρούλα Ντόρι ακούει τους δυο της γονείς να της εξηγούν την «ιδιαίτερη κατάστασή της» και να προσπαθούν να της μάθουν να παίζει με τα άλλα παιδάκια, υπόσχεται να σας λιώσει την καρδιά.

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε περισσότερα:

Tags: Finding Dory