Buzz

Οι πρώτες σκηνές από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» είναι μόνο τα προκαταρκτικά...

στα 10

Κορυφώνοντας την προωθητική καμπάνια για την έξοδο του πολύκροτου «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», δύο σκηνές μας βάζουν στα προκαταρκτικά...

Οι πρώτες σκηνές από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» είναι μόνο τα προκαταρκτικά...

Η μεγάλη αποκάλυψη της εβδομάδας γύρω από το «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ήταν ότι η ταινία περιέχει 20 λεπτά ερωτικών σκηνών. Οι οποίες όμως, προς λύπη όλων, δεν θα περιλαμβάνουν ούτε ένα full frontal του Τζέιμι Ντόρναν, πόσο μάλλον κάτι αντίστοιχο της Ντακότα Τζόνσον.

Η μικρότερη αποκάλυψη της εβδομάδας γύρω από το «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» είναι ότι υπήρξαν διαφωνίες ανάμεσα στην Σαμ Τέιλορ Γουντ, σκηνοθέτη της ταινίας και την Ε.Λ. Τζέιμς, συγγραφέα του βιβλίου για το «ερωτικό» της ταινίας. Που, όμως, δυστυχώς και σε αυτήν την περίπτωση καμια από τις δύο δεν το θεωρεί «δωρεάν», πράγμα που θα έκανε το φιλμ σίγουρα πιο ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη: H σκηνή με το ταμπόν που δεν θα δείτε ποτέ στο κινηματογραφικό «Fifty Shades of Grey»

Οι δύο πρώτες σκηνές που είδαν το φως της δημοσιότητας (μετά από τα teaser, τρέιλερ και βίντεο κλιπ που μας συνόδευσαν στην αναμονή όλον αυτόν τον καιρό) ανήκουν στα... προκαταρτικά, ανοίγοντας κάπως την όρεξη για μια cult ενοχή που ελπίζουμε να μας βρει απροετοίμαστους αλλά πάντα «προφυλαγμένους».

Δείτε τις εδώ και κλέψτε ιδέες:

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Διαβάστε ακόμη: «50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Τολμάτε να μπείτε στο διαμέρισμα του κύριου Γκρέι;

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Περισσότερες απο «50 Αποχρώσεις του Γκρι»: