Buzz

Η επόμενη ταινία του Φατίχ Ακίν, θα είναι παιδική!

στα 10

Η είδηση ακούγεται απροσδόκητη, αλλά αυτό είναι και το στοιχείο που την κάνει ενδιαφέρουσα!

Η επόμενη ταινία του Φατίχ Ακίν, θα είναι παιδική!

Η «Μαχαιριά», η τελευταία ταινία του Γερμανού σκηνοθέτη μπορεί να ήταν και η πιο φιλόδοξη απ όσες έχει κάνει μέχρι σήμερα, όμως ήταν επίσης και μια από τις πιο προβληματικές.

Μπορεί το φιλμ να ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Ακίν με το σινεμά, με τις προσδοκίες που το κοινό του έχει από αυτόν και με τις σχέσεις του με τον τόπο καταγωγής του, αλλά σίγουρα η υποδοχή από το κοινό και τους κριτικούς δεν ήταν η αναμενόμενη.

Δεν ξέρουμε αν η απόφασή του να ασχοληθεί στη συνέχεια με ένα είδος που δεν θα περίμενε κανείς να δει «μια ταινία του Φατίχ Ακίν», έχει να κάνει με την αποτυχία της «Μαχαιριάς», αλλά ασχέτως των λόγων που τον έκαναν να το δοκιμάσει, ομολογούμε ότι η ιδέα μας ιντριγκάρει.

Η ταινία του Ακίν θα είναι βασισμένη σε ένα παιδικό βιβλίο της Ρουτ Τόμα που έχει τον τίτλο «Το Φάντασμα του 3ου Ορόφου» και αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού και του καλύτερού του φίλου που μένει στον τρίτο όροφο του ίδιο κτηρίου με αυτόν κι ο οποίος δεν βρίσκεται πια ανάμεσα στους ζωντανούς.

Η ταινία βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια του pre-production, δεν έχει ανακοινωμένο cast ή ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων, αλλά πρόσφατα ολοκλήρωσε την χρηματοδότηση της.

Διαβάστε ακόμη: