Buzz

Και όμως, το «Fast Times at Ridgemont High» παραλίγο θα το σκηνοθετούσε... ο Ντέιβιντ Λιντς

στα 10

Το αποκάλυψε ο Κάμερον Κρόου σε συνέντευξή του. Κι είναι σχεδόν πιο αστείο από την ίδια την ταινία!

Και όμως, το «Fast Times at Ridgemont High» παραλίγο θα το σκηνοθετούσε... ο Ντέιβιντ Λιντς

Επειδή ο χρόνος περνά και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό, μέσα στον Αύγουστο, το «Fast Times at Ridgemont High» κλείνει τα 35 του χρόνια. Η σχολική κωμωδία που γίνεται πιο αστεία κάθε φορά που την ξαναβλέπεις, με σκηνοθέτη την Εϊμι Χέκερλινγκ, σεναριογράφο τον Κάμερον Κρόου και πρωταγωνιστές, «αμούστακους» ακόμα, τους Σον Πεν, Τζένιφερ Τζέισον Λι και Φίμπι Κέιτς, μαζί με τον Τζατζ Ράινχολντ, τον Ερικ Στολτζ και τον Νίκολας Κέιτζ ως, τότε, Νίκολας Κόπολα, προβλήθηκε πρώτη φορά στην Αμερική τον Αύγουστο του 1982 και λίγο αργότερα στην Ελλάδα, με τον εξωφρενικό τίτλο «Πλακατζήδες και Μπουμπούκια».

Δείτε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Λιντς εμφανίζεται στην Comic-Con - αλλά ένα κοπάδι αλόγων πατάει τη γάτα του! (video)

fast times at ridgemont high 607

Για να γιορτάσει την επέτειο, το Variety μίλησε με την Εϊμι Χέκερλινγκ και τον Κάμερον Κρόου σε μια άκρως διασκεδαστική συνέντευξη (διαβάστε την ολόκληρη εδώ), όπου ο Κρόου αποκάλυψε και ποιος ήταν ο υποψήφιος σκηνοθέτης, για περίπου 10 λεπτά, στην προετοιμασία της ταινίας.

fast times at ridgemont high 607

«Συναντήθηκα με τον Ντέιβιντ Λιντς,» λέει ο Κρόου, με παραίνεση του στούντιο της Universal - ο Λιντς τότε βρισκόταν στον απόηχο του «Ανθρώπου Ελέφαντα», όχι ακριβώς ο αυτονόητος υποψήφιος για να σκηνοθετήσει το «Ridgemont High» δηλαδή. «Είχε ένα ειρωνικό χαμόγελο στο πρόσωπό του όταν καθίσαμε να κουβεντιάσουμε,» συνεχίζει ο Κρόου. «Ωστόσο πήρε το σενάριο, το διάβασε και ξανασυναντηθήκαμε. Ηταν πολύ, πολύ γλυκός, αλλά ελαφρώς μπερδεμένος που τον είχαμε σκεφτεί. Είπε ότι η ιστορία ήταν ωραία, αλλά 'δεν είναι ακριβώς το είδος των πραγμάτων που κάνω εγώ, αλλά καλή τύχη'. Μπήκε στο λευκό σκαραβαίο του κι έφυγε.» Κι έκανε... το «Dune»! Εστω χωρίς Ντέιβιντ Λιντς, θυμηθείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Fast Times at Ridgemont High».


Ακολουθήστε τον τρίτο κύκλο του «Twin Peaks» με τον τρόπο του Flix

Δείτε ακόμη: