Buzz

Ο κόσμος του «Fantastic Beasts and Where to Find Them» αποκαλύπτεται σ' ένα μαγικό βίντεο

στα 10

Μετά τη μαγική του μεταμόρφωση στο «Κορίτσι από τη Δανία», ο Εντι Ρέντμεϊν μιλά on camera για τον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ!

Flix Team
Ο κόσμος του «Fantastic Beasts and Where to Find Them» αποκαλύπτεται σ' ένα μαγικό βίντεο

Η πρώτη ταινία της σειράς που θα βασίζεται στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them» θα έχει για κεντρικό ήρωά της τον Νιουτ Σκαμάντερ, έναν διακεκριμένο μαγοζωολόγο του Κόσμου των Μάγων, και φανταστικό συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου - τον υποδύεται... μαγικά, ο Εντι Ρέντμεϊν, κουβαλώντας όχι μόνο μια μυστηριώδη βαλίτσα, αλλά και την οσκαρική του υποψηφιότητα για το «The Danish Girl» του Τομ Χούπερ.

Διαβάστε ακόμη: Τα μυστικά μιας μεταμόρφωσης. Πώς ο Εντι Ρέντμεϊν έγινε «Το Κορίτσι από τη Δανία»;

Οπως δηλώνει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - που υπογράφει, για πρώτη φορά, το σενάριο της ταινίας - δεν θα έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ: «Αν και η ταινία θα τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια», το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" δεν είναι ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ.»

Δείτε ακόμη: Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του Χάρι Πότερ με το πρώτο τρέιλερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Ο Εντι Ρέντμεϊν κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, η Αλισον Σούντολ, ο Νταν Φόγκλερ, ο Εζρα Μίλερ, η Σαμάνθα Μόρτον, η Τζεν Μάρεϊ, η Φέιθ Γουντ-Μπλάγκροουβ και ο Κόλιν Φάρελ. Σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γέιτς που αποθέωσε τα τέσσερα τελευταία μέρη του κινηματογραφικού Χάρι Πότερ.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό, αλλά και το πρώτο τρέιλερ του «Fantastic Beasts and Where to Find Them» που άφησε τους fans με το στόμα ανοιχτό, δείτε τώρα ένα ειδικό, επετειακό (θα καταλάβετε γιατί) featurette, όπου σκηνοθέτης, παραγωγός και πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν (φειδωλά, φυσικά), τα μυστικά των ηρώων τους και του νέου μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Για περισσότερα θ' αναμένουμε μέχρι την εξοδο της ταινίας στις 18 Νοεμβρίου του 2016.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Fantastic Beasts and Where to Find Them