Buzz

Οχι μόνο όμορφες: 4 πρωταγωνίστριες συζητούν για την πρόκληση της δουλειάς τους

στα 10

Ριζ Γουίδερσπουν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Κέρι Ουάσινγκτον, Εύα Λονγκόρια. Tέσσερις πρωταγωνίστριες της μεγάλης και της μικρής οθόνης κάθονται στο τραπέζι του Entertainment Weekly και συζητούν για τη δουλειά τους. Δείτε τα βίντεο.

Οχι μόνο όμορφες: 4 πρωταγωνίστριες συζητούν για την πρόκληση της δουλειάς τους

Οι γυναίκες ηθοποιοί δεν είναι μόνο όμορφες. Μπορούμε να τις ρωτήσουμε και κάτι περισσότερο από την πρώτη επιδερμίδα της λάμψης τους; Με το hashtag #BeyondBeautiful λοιπόν, τέσσερις δυναμικές πρωταγωνίστριες (και φίλες) κάθονται στο τραπέζι του Entertainment Weekly και συζητούν για τη δουλειά τους.

Δείτε τις Ριζ Γουίδερσπουν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Κέρι Ουάσινγκτον και Εύα Λονγκόρια να συζητούν για το αν υπάρχουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και ρόλοι για τις γυναίκες, αν είναι το Χόλιγουντ μία ανδροκρατούμενη αγορά, πόσο δύναμη έχουν τα social media, γιατί θέλησαν να περάσουν πίσω από τις κάμερες.

beyond beautiful 607 1

Πατήστε και δείτε τα βίντεο της κουβέντας τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά highlights: η Κέρι Ουάσινγκτον αναλύει την πρόκληση που αποδέχεσαι - να είσαι δύο φορές καλύτερη από έναν άντρα, για να αποδείξεις ότι αξίζεις το πόστο σου στο Χόλιγουντ. Η Ελίζαμπεθ Μπανκς μίλησε για την ανταγωνιστική της προσωπικότητα και πώς αυτό δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί μόνο με τη δουλειά της ηθοποιού. Η Ριζ Γουίδερσπουν εξήγησε ότι πέρασε στην παραγωγή γιατί της πρότειναν άθλιους ρόλους «γκόμενας». Και η Εύα Λονγκόρια για το αν υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση στις αμοιβές γυναικών και αντρών ηθοποιών στο σετ των «Desperate Housewives».

beyond beautiful 607 3

Διαβάστε περισσότερα: