Buzz

Ετοιμοι για το «Spider-Man 2»;

στα 10

Τόσο ο σκηνοθέτης, Μαρκ Γουέμπ, όσο κι ο πρωταγωνιστής Αντριου Γκάρφιλντ υπέγραψαν και ξεκινούν προετοιμασία. Η Εμα Στόουν βρίσκεται σε συζητήσεις...

Ετοιμοι για το «Spider-Man 2»;

O Μαρκ Γουέμπ («Spider Man», «500 Μέρες με τη Σάμερ») δέχτηκε να επιστρέψει στον κόσμο του αγοριού-αράχνη, μετά την πολύ επιτυχημένη εμπειρία του με το «Amazing Spider-Man». Η ταινία έγινε ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster του καλοκαιριού, κερδίζονται πάνω από 750 εκατομμύρια δολάρια στα διεθνή box office.

Ο Αντριου Γκάρφιλντ είναι επίσης θετικός: ο πολυσχιδής πρωταγωνιστής (ο οποίος μπορεί να κερδίσει και βραβείο ΤΟΝΥ φέτος για την καταπληκτική θεατρική ερμηνεία του στο «Θάνατο του Εμποράκου») υπέγραψε για να επιστρέψει στο διπλό ρόλο του Πίτερ Πάρκερ / υπερήρωα αράχνη.

Η Sony όμως επιφυλάσσεται να μας διαβεβαιώσει ότι θα επιστρέψει και η φίλη του Πίτερ (και στην πραγματικότητα και κοπέλα του Γκάρφιλντ), Εμα Στόουν, η οποία βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις.

Το σενάριο του σίκουελ γράφεται από το δίδυμο των Αλεξ Κούρτζμαν καi Ρομπέρτο Ορτσι («Transformers», «Star Trek», αλλά μόνος του ο Κούρτζμαν έχει υπογράψει και ταινίες όπως το «People Like Us»).

Η απόφαση της Sony να κρατήσει στην σκηνοθετική καρέκλα τον Γουέμπ φανερώνει πόσο ευχαριστημένοι έμειναν από την απόδοση της ταινίας στα ταμεία. «Ξεκινάμε την νέα αυτή περιπέτεια του Spider-Man ενθουσιασμένοι που θα ξανασυνεργαστούμε με τον Μαρκ στο τιμόνι και τον Αντριου στη στολή» δήλωσε ο Νταγκ Μπέλγκραντ, πρόεδρος της Columbia Pictures. «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Πίτερ & τον Spider-Man με το παγκόσμιο κοινό!»

Το sequel του Spider-Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2014.