Buzz

Ο Ερικ Αϊντλ έχει μία πονηρή επιθυμία για την κηδεία του

στα 10

Ο αιρετικός Monty Python πήγε στον Στίβεν Κολμπέρ για να παρουσιάσει την αυτοβιογραφία του και μίλησε για πολλά περισσότερα. Τι τραγούδι θα ήθελε να παιχτεί στην κηδεία του, για παράδειγμα...

Ο Ερικ Αϊντλ έχει μία πονηρή επιθυμία για την κηδεία του

«Always Look on the Bright Side of Life: A Sortabiography» - ναι, «sorta», γιατί o Ερικ Αϊντλ είναι ειλικρινής: σιγά μην μας πει τα χειρότερα της ζωής και των επιτευγμάτων του. Οι βιογραφίες είναι η παρακαταθήκη του καθενός, οπότε φυσικά και παρουσιάζουμε τις ζωές μας... «στο περίπου».

Πολλά, κι άλλα τέτοια, συνόδευσαν την απολαυστική συνέντευξή του στον Στίβεν Κολμπέρ πριν από λίγα βράδια. Ενας ακόμα αιρετικός, καυστικός, αυτοσαρκαστικά αστείος κι εντελώς ακομπλεξάριστος άνθρωπος, που συνεχίζει να κουβαλάει την παράδοση των Monty Python πουλώντας με κατάμαυρο χιούμορ ότι «πρέπει να κοιτάμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής». Πάνω στο σταυρό της καθημερινότητας.

eric idle book 607

Βέβαια κι ο ίδιος απόρησε με την πορεία που πήρε το τραγούδι μέσα στα χρόνια:

«Ηταν ξεκάθαρα ένα σατιρικό κομμάτι για τους αισιόδοξους. Πώς μπορείς να κοιτάς την αισιόδοξη πλευρά της ζωής πάνω στο σταυρό; Ομως, χρόνια αργότερα, στον Πόλεμο τον Φώκλαντ, έμαθα ότι οι ναύτες τραγουδούσαν επί 4 ώρες αυτό το κομμάτι, περιμένοντας να τους σώσουν, για να παίρνουν κουράγιο. Και τα τελευταία 10 χρόνια είναι το Νο1 τραγούδι που επιλέγουν στις κηδείες!»

Στην δική του κηδεία όμως, τι θα ήθελε να παιχτεί;

Πατήστε το play!

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: