Buzz

Είναι επίσημο: Η Αν Χάθαγουεϊ θα παίξει στους «Αθλιους»

στα 10

Από την εμφάνισή τους στα Οσκαρ που εκείνος παρουσίαζε, έχει αυτό το ζευγάρι να παίξει, να τραγουδήσει και χορέψει μαζί. Και πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε επίσημα: δίπλα στον Χιου Τζάκμαν στο μιούζικαλ του Τομ Χούπερ «Les Miserables» θα συμπρωταγωνιστήσει η Αν Χάθαγουεϊ!

Είναι επίσημο: Η Αν Χάθαγουεϊ θα παίξει στους «Αθλιους»
Τυχαίο ότι στην φετινή απονομή των Οσκαρ η Χάθαγουεϊ τραγούδησε το «On My Own» (από το «Les Miserables») στον Χιου Τζάκμαν;

Σας έχουμε γράψει για το επόμενο πρότζεκτ του Τομ Χούπερ, του σκηνοθέτη του οσκαρικού θριάμβου του «Λόγου του Βασιλιά»: θα γυρίσει την κινηματογραφική διασκευή του μιούζικαλ «Les Miserables».

Κι έχει βρει εδώ και πολύ καιρό τον πρωταγωνιστή του, τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον «Γιάννη Αγιάννη». Ο Αυστραλός Χιου Τζάκμαν, ο μοναδικός ηθοποιός που θυμόμαστε να μπορεί το πρωί να ερμηνεύει μάτσο υπερήρωες της Marvel στα κινηματογραφικά σετ, και το βράδυ να κάνει πιρουέτες και να τραγουδά στο Μπρόντγουεϊ, ήταν ο επικρατέστερος και πήρε το ρόλο. Μάλιστα δηλώνει ήδη ενθουσιασμένος με την εκδοχή του Χούπερ, ο οποίος έχει προσθέσει πρόζα ανάμεσα στα διάσημα τραγούδια του μιούζικαλ.

Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε το όνομα της ηθοποιού που θα ερμηνεύσει την ετοιμοθάνατη Φαντίνα: και είναι η Αν Χάθαγουεϊ (τι σύμπτωση, και αυτή τα πρωινά της γλιστράει στη βινύλ στολή μίας ηρωίδα της Marvel!)

Ο Ράσελ Κρόου έχει επίσης αναλάβει το ρόλο του Ιαβέρη, κι έτσι ξανασυναντιέται με τον σεναριογράφο Γουίλιαμ Νίκολσον (ο οποίος είχε γράψει τον «Μονομάχο»).

Η Universal εκτός από την ανακοίνωση για τη Χάθαγουεϊ όρισε επίσης την πρεμιέρα της ταινίας: 7 Δεκεμβρίου 2012. Ετοιμη για τα Οσκαρ του 2013.