Buzz

Εμα Στόουν, Χοακίν Φίνιξ και Πέδρο Πασκάλ στη νέα ταινία του Αρι Αστερ «Eddington»

στα 10

Η νέα εφιαλτική, με στοιχεία γουέστερν, κωμωδία του Αρι Αστερ έχει ξεκινήσει την παραγωγή της ήδη στο Νέο Μεξικό.

Εμα Στόουν, Χοακίν Φίνιξ και Πέδρο Πασκάλ στη νέα ταινία του Αρι Αστερ «Eddington»

Μπορεί η τελευταία ταινία του Αρι Αστερ «Ο Μπο Φοβάται» να δίχασε κοινό και κριτικούς, αλλά για τον Αστερ η όλη εμπειρία των γυρισμάτων της ταινίας τον άλλαξε ως σκηνοθέτη η οποία θα οδηγήσει σε μια ακόμη κινηματογραφική συνεργασία με τον Φίνιξ στο γούεστερν που ετοιμάζει

Με τίτλο «Eddington» η ταινία περιγράφεται ως ένα σύγχρονο γουέστερν που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του covid και αποκαλύφθηκε το, πραγματικά, λαμπερό του καστ. Ο Χοακίν Φίνιξ όντως θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στην ταινία του και μαζί του θα εμφανιστούν οι Εμα Στόουν, Πέδρο Πασκάλ, Οστιν Μπάτλερ, Λουκ Γκράιμς, Ντίαντρι Ο’ Κόνελ, Μάικλ Γουόρντ και Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ.

Σύμφωνα με την πρώτη περιγραφή της πλοκή της, η ταινία θα είναι μια ακόμα εφιαλτική κωμωδία για ένα ζευγάρι (μάλλον τον Φοίνιξ και την Στόουν) που είναι σε ταξίδι με αυτοκίνητο στο Νέο Μεξικό και ξεμένουν από βενζίνη έξω από μια μικρή πόλη, το Εντινγκτον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αρι Αστερ απογοητεύτηκε από την αποδοχή της ταινίας του «Ο Μπο Φοβάται»

ari aster main

«Αν και είναι ένα είδος – δεν ξέρω αν θα το αποκαλούσατε ρεβιζιονιστικό γουέστερν», είχε δηλώσει παλιότερα ο Αστερ. «Είναι σύγχρονο, με το ένα πόδι του να είναι στο γουέστερν και το άλλο βαριά βουτηγμένο στο νουάρ.»

Πρόκειται για ένα σενάριο πάνω στο οποίο ο σκηνοθέτης δουλεύει εδώ και χρόνια και, αν είναι αλήθεια ότι θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Αστερ θέλει να δώσει στην ιστορία λίγο περισσότερη σύνδεση με αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια.

Η ταινία έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή της στο Νέο Μεξικό με τον δυο φορές βραβευμένο με Οσκαρ Ντάριους Κόντζι να αναλαμβάνει την διεύθυνση φωτογραφίας. Αν όλα πάνε καλά μάλλον θα δούμε την ταινία στις αίθουσες μέσα στο 2025.