Buzz

«Eddie the Eagle». Ο Χιου Τζάκμαν, ο Κρίστοφερ Γουόκεν κι το Τέιρον Ετζερτον κάνουν σκι

στα 10

Η (τρυφερή) κωμωδία του Ντέξτερ Φλέτσερ, είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία ενός αθλητή του άλματος με σκι, ο οποίος υπήρξε ο ορισμός της λέξης outsider.

«Eddie the Eagle». Ο Χιου Τζάκμαν, ο Κρίστοφερ Γουόκεν κι το Τέιρον Ετζερτον κάνουν σκι

Μπορεί ο Ντέξτερ Φλέτσερ να είναι περισσότερο γνωστός ως ηθοποιός, αλλά το γεγονός πως στην παραγωγη βρίκσεται ο Μαθιου Βον (του «Kick-Ass» και του «Kingsman: H Μυστική Υπηρεσία») κάνει αμέσως το πράγμα ενδιαφέρον.

Κάπως έτσι εξηγείται και το πως ο Τέιρον Ετζερτον ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Kingsman» υποδύεται εδώ τον κεντρικό ήρωα Εντι Εντουαρτντς, έναν αθλητή του άλματος του σκι που κέρδισε το παρατσούκλι «ο Αετός», δίπλα σε ηθοποιούς όπως ο Χιου Τζάκμαν που υποδύεται τον προπονητή του και, τον Κρίστοφερ Γουόκεν.

Η ιστορία του Εντουαρντς, ο οποίος ήταν ο πρώτος αθλητής που εκπροσώπησε την Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του άλματος με σκι και κάτοχος για χρόνια της καλύτερης επίδοσης στο σπορ στην χώρα του, μοιάζει κομμένη και ραμμένη για μια «outsider» κομεντί, αφού ήταν σαφές ότι ο νεαρός δεν ήταν ακριβώς υλικό για μετάλλια, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δοκιμάσει και να πετύχει.

Και το πρώτο τρέιλερ για το φιλμ κάνει την διαδρομή του να μοιάζει ιδιαίτερα απολαυστική και παρά το τόσο χιόνι, καθόλου κρύα τόσο στο χιούμορ όσο και στη διάθεση. Δείτε το πιο κάτω.

eddie the eagle poster 607


Δείτε ακόμη: