Buzz

Δεύτερη μάχη του Χιου Τζάκμαν με τον καρκίνο

στα 10

Ο Χιου Τζάκμαν αντιμετώπισε ένα δεύτερο περιστατικό καρκίνου του δέρματος και με φωτογραφία του στο instagram παρακινεί να φοράμε αντιηλιακό.

Δεύτερη μάχη του Χιου Τζάκμαν με τον καρκίνο

Για δεύτερη φορά, ο 45χρονος Wolverine των «X-Men» έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που του χτυπάει το καμπανάκι της θνησιμότητας. Τον Νοέμβριο του 2013, ο Χιου Τζάκμαν είχε αποκαλύψει ότι αφήρεσε ένα καρκίνωμα από την μύτη του και χθες, με μία ακόμα φωτογραφία στο Instagram, ο Αυστραλός ηθοποιός πιστοποιούσε ακόμα μία παρόμοια επέμβαση, καθώς ο καρκίνος είχε επιστρέψει.

Λεζάντα στη φωτογραφία: «Ακόμα ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Το αφαιρέσαμε όλο. Ευχαριστώ Δρ. Αλμπομ και Δρ. Εριαν. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ!»

2

Η μορφή αυτή καρκίνου του δέρματος, από όσα διαβάζουμε, είναι ήπια και δεν οδηγεί σε μεταστάσεις ή κάτι πιο επικίνδυνο. Αν όμως δεν την αντιμετωπίσει κανείς έγκαιρα μπορεί να προκαλέσει εξάπλωση του καρκίνου στο δέρμα και μόνιμη παραμόρφωση.

Τα βασικοκυτταρικά καρκινώματα έχουν την μορφή πληγής, ουλής, κοκκινίλας, ροζ στιγμάτων, μικρών δερματικών εξογκωμάτων. Προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν είχε δει την πρώτη ελιά και τον ανάγκασε να εξετάσει το ενδεχόμενο κακοήθειας.

2Πρώτη επέμβαση, Νοέμβριος 2013

«Ηταν απλά μία κόκκινη κουκίδα στη μύτη μου και εγώ πίστευα ότι κάπου τραυματίστηκα γυρίζοντας μία action σκηνή στο Wolverine. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, που με ώθησε να κάνω εξετάσεις. Γιατί ήταν καρκίνωμα...»

Διαβάστε ακόμη: