Buzz

O Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει «Home»

στα 10

H νέα ταινία του μετά το «+1», ολοκλήρωσε τα γυρισμάτά της και βρίσκεται ήδη στο στάδιο του μοντάζ.

O  Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει «Home»

Μπορεί να του πήρε αρκετά χρόνια για να κάνει την δεύτερη αμερικάνικη ταινία του μετά το «Τελευταίο Σπίτι Αριστερά», όμως τα πράγματα δείχνουν να κινούνται με ταχύτερους ρυθμούς για τον Ντένη Ηλιάδη. Εναν χρόνο μετά το «+1» η καινούρια ταινία του έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά της.

Το «Home» είναι ένα ακόμη θρίλερ, με μεταφυσικά στοιχεία, γραμμένο όπως και το «Τελευταίο Σπίτι Αριστερά» από τον Ανταμ Αλέκα και ήταν ένα από τα σενάρια που πριν μερικά χρόνια είχαν βρεθεί στην περιβόητη Black List του Χόλιγουντ, μια λίστα που κάθε χρόνο απαριθμεί τα καλύτερα σενάρια που δεν έχουν βρει παραγωγό.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τέλη Μαρτίου με διευθυντή φωτογραφίας τον Μιχάι Μαλαμέρ Τζούνιορ (διευθυντή φωτογραφίας του «The Master» του Πολ Τόμας Αντερσον) με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά στο «+1» κι ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες.

Η παράγωγη της ταινίας είναι της Appian Way του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τον ίδιο να είναι παραγωγός του φιλμ, μαζί με τους Τζέισον Μπλουμ και τον Γκρέιαμ Κίνγκ, ενώ ανάμεσα στους executive producers συναντάμε και το όνομα του Γουές Κρέιβεν

Το σενάριο έχει για ήρωα έναν άντρα που επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι μετά από είκοσι χρονιά εγκλεισμού σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, για μια δοκιμαστική περίοδο κατ΄οίκον περιορισμού από τις αρχές. Μόνο που η επιστροφή του εκεί θα φέρει στην επιφάνεια μια σειρά από διαταραγμένες αναμνήσεις από την οικογένειά του, αναγκάζοντάς τον σταδιακά να χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα. Πεπεισμένος πως το σπίτι είναι στοιχειωμένο, είναι σίγουρος ότι το φάντασμα του πατέρα του τον καταδιώκει και τον στοιχειώνει.

Τον πρωταγωνιστικο ρόλο στο φιλμ κρατά o Τόφερ Γκρέις, ενώ συμπρωταγωνιστούν η Πατρίτσια Κλάρκσον, ο Κάλαν Μάλβεί και η Τζένεσις Ροντρίγκεζ.

2

Διαβάστε ακόμη: