Buzz

Ο Deadpool έχει επιτέλους το μιούζικαλ που του αξίζει!

στα 10

Ή αλλιώς, πώς ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια από την «Πεντάμορφη και το Τέρας» γίνεται ακατάλληλο χάρη στον πιο αθυρόστομο υπερήρωα.

Ο Deadpool έχει επιτέλους το μιούζικαλ που του αξίζει!

Ημασταν σίγουροι ότι η παρουσία του Deadpool θα μπορούσε να κάνει καλύτερο οποιοδήποτε μιούζικαλ. Ομως τώρα έχουμε και τις αποδείξεις!

Κι αυτό χάρη στο εξαιρετικά καλοφτιαγμένο βίντεο του μοντέρ-σκηνοθέτη Τζούλιαν Χίγκινς, το οποίο αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας δύο επικίνδυνες αποστολές: να χαρίσει στον Deadpool το ακατάλληλο μιούζικαλ που πάντα ξέραμε ότι του αξίζει και να φτιάξει μια άκρως απολαυστική παρωδία πάνω στο κλασικό τραγούδι του Γκαστόν από την «Πεντάμορφη και το Τέρας», φιλοξενώντας παράλληλα guest εμφανίσεις από τον Spider-man, την Black Widow, την Rogue και την Psylocke.

Διαβάστε ακόμη: Δεν είναι ότι διέρρευσε! Είναι ότι είναι απίθανο! Δείτε εδώ το teaser του «Deadpool 2» (πριν το κατεβάσουν)

Το αποτέλεσμα είναι τόσο καλογυρισμένο (ειδικά για τα δεδομένα των fan-made βίντεο) που δεν θα φαινόταν καθόλου παράταιρο σε μια επίσημη ταινία του Deadpool. Μήπως να το ξανασκεφτούν οι δημιουργοί του «Deadpool 2»;

Πατήστε το play για να δείτε το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Tags: Deadpool