Buzz

To νέο τρείλερ του «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι σκέτη... κόλαση!

στα 10

Αποκαλύπτοντας αργά και βασανιστικά τα μυστικά του, το «Crimson Peak» έρχεται με νέο τρέιλερ για να γίνει η ταινία που όλοι περίμεναν μια ημέρα από τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.

To νέο τρείλερ του «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι σκέτη... κόλαση!

Το «Crimson Peak» παρακολουθεί τη σκοτεινή ιστορία μιας συγγραφέως (Μία Γουασικόφσκα) που, έχοντας πρόσφατα βιώσει μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά της για έναν παιδικό φίλο και την έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο (Τομ Χίντλστον), που θα την παρασύρει σε μονοπάτια του πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει καταφύγιο σ' ένα σπίτι που αναπνέει, ματώνει και... θυμάται. Εκεί θα συναντήσει περισσότερα απ’ όσα ποτέ περίμενε, συμπεριλαμβανομένων μια ζηλιάρας αδελφής (Τζέσικα Τσαστέιν) και αρκετών σκελετών, μεταφορικών και μη, κρυμμένων στα ντουλάπια.

To πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ήταν τρομακτικά υπέροχο (δείτε το εδώ), το δεύτερο όμως είναι απλά η κόλαση η ίδια, αφού ο σκηνοθέτης του «Λαβύρινθου του Πάνα» αναδομεί τον γοτθικό τρόμο με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στο σινεμά σε μια εμπειρία που ελπίζουμε να είναι το ίδιο δυνατή όσο οι πρώτες αυτές εικόνες της.

Διαβάστε ακόμη: O Στίβεν Κινγκ λάτρεψε το «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Crimson Peak Poster 607

Γραμμένο από τον ίδιο τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, αμέσως μετά τον «Λαβύρινθο του Πάνα», το «Crimson Peak» είναι κατά τον ίδιο μια ιστορία φαντασμάτων και ένα γοτθικό ρομάντζο: «Νομίζω ότι το κοινό έχει βαρεθεί τις ταινίες τρόμου που βασίζονται σε υλικό που έχει βρεθεί (βλ. «Paranormal Activity») και χαμηλούς προϋπολογισμούς. Με αυτήν την ταινία ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στις "μεγάλες κυρίες" του είδους ταινιών με στοιχειωμένα σπίτια, όπως το "The Haunting" του Ρόμπερτ Γουάιζ, το "Innocents" του Τζακ Κλέιτον.»

Δείτε εδώ τα νέα τρέιλερ του «Crimson Peak»:



Δείτε εδώ ένα κινούμενο πόστερ της ταινίας:

Το «Crimson Peak» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Φθινόπωρο του 2016.

Δείτε παρακάτω τα νέα character posters του «Crimson Peak» και... beware!

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

crimson peak 607

crimson peak 607

crimson peak 607

crimson peak 607