Buzz

Ο Τζόρνταν Πιλ συμφωνεί: το mashup των trailer των «Cats» και «Us» είναι... πολύ καλύτερο!

στα 10

Οι αντιδράσεις στα social media για το trailer των «Cats» και τα φτηνά του CGI εφέ, κατέληξε και σε ένα διασκεδαστικό mashup. Το οποίο βρήκε σύμφωνο και τον ίδιο τον Τζόρνταν Πιλ!

Ο Τζόρνταν Πιλ συμφωνεί: το mashup των trailer των «Cats» και «Us» είναι... πολύ καλύτερο!

Τo διάσημο μιούζιακλ του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ (το οποίο με τη σειρά του είναι βασισμένο σε παιδικά ποιήματα του Τ. Σ. Ελιοτ, «Old Possum’s Book of Practical Cats») ευτύχησε στην κινηματογραφική του μεταφορά να έχει για σκηνοθέτη τον Τομ Χούπερ και all star cast, ανάμεσα σε άλλους, τους Τζένιφερ Χάντσον, Τέιλορ Σουΐφτ, Τζέιμς Κόρντεν, Ρέμπελ Γουίλσον, Ιντρις Ελμπα, Τζούντι Ντεντς και Ιαν ΜακΚέλεν.

Λίγες ώρες πριν, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του φιλόδοξου αυτού πρότζεκτ. Μόνο που οι πρώτες εικόνες δεν ήταν ακριβώς φαντασμαγορικές, αλλά -όχι με τον σωστό τρόπο - τρομακτικές: παρόλη την τεράστια καθώς φαίνεται παραγωγή, τα CGI εφέ δεν λειτουργούν. Μοιάζουν πρόχειρα, αταίριαστα, φτηνά.

Οι φανς κατέλαβαν τα social media με - κάθε άλλο παρά κολακευτικά- σχόλια και στο τέλος της μέρας όλα έγιναν ένα τεράστιο τρολάρισμα.

Κι ενώ το trailer του «Cats» έχει υπόκρουση τη νέα εκδοχή του πολυτραγουδισμένου «Memory» από την Τζένιφερ Χάντσον, ο κωμικός Ιαν Αμπραμσον αποφάσισε να το ντύσει με το «I Got 5 On It» (το τραγούδι που συνοδεύει τις ανατριχιαστικές εικόνες του trailer του «US» του Τζόρνταν Πιλ) και... μπίνγκο!

Τώρα οι creepy εικόνες του «Cats» ταιριάζουν απόλυτα!


Συμφώνησε κι ο ίδιος ο Τζόρνταν Πιλ!


Διαβάστε περισσότερα: