Φεστιβάλ / Βραβεία

H Ρούνι Μάρα ερωτεύεται την Κέιτ Μπλάνσετ στο πρώτο κλιπ από το «Carol»

στα 10

Μια μικρή μα τόσο απολαυστική γεύση από την ταινία του Τοντ Χέινς που συμμετέχει στο διαγωνιστικό των Καννών.

H Ρούνι Μάρα ερωτεύεται την Κέιτ Μπλάνσετ στο πρώτο κλιπ από το «Carol»

Λίγες μέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του κι έχοντας μέχρι τώρα δει μόνο μερικές φωτογραφίες, είδαμε χθες το βράδυ στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ των Καννών ένα πρώτο κλιπ από το φιλμ.

Η Κέιτ Μπλάνσετ, φορά με γοητευτικό τρόπο το γούνινο παλτό της (βρισκόμαστε στην δεκαετία του 50) και χαμογελά παρά το Χριστουγεννιάτικο κρύο και η Ρούνι Μάρα την κοιτάζει μέσα από τον φακό μιας φωτογραφικής κάμερας, θέλοντας να ρουφήξει την εικόνα της, να την κρατήσει για πάντα δική της.

carol 607

*Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2015: Η Κέιτ Μπλάνσετ βγάζει το λεσβιακό σινεμά από την ντουλάπα *

Η Μάρα είναι η Τερέζ, μια πωλήτρια σε ένα πολυκατάστημα του Μανχάταν, μια νεαρή γυναίκα πυ ονειρεύεται μια πιο γεμάτη ζωή, την οποία θα ονειρευτεί όταν γνωρίσει την Κάρολ μια γοητευτική μεγαλύτερη γυναίκα παγιδευμένη σε έναν γάμο που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης.

Οι δυο τους θα νιώσουν μια άμεση σύνδεση, όμως γρήγορα θα αντιληφθούν πως η σχέση τους έχει περάσει ήδη το στάδιο μιας απλής φιλίας. Οταν όμως ο άντρας της Κάρολ θα αντιληφθεί την σχέση τους οργισμένος θα αμφισβητήσει την ικανότητά της να είναι μητέρα και οι δυο γυναίκες θα φύγουν μαζί, μακριά από τις ευθύνες τους για να βρεθούν αντιμέτωπες με την σχέση και τον εαυτό τους.

Διαβάστε περισσότερα για το «Carol»

Carol 607

Βασισμένο στο βιβλίο της Πατρίτσια Χάισμιθ «The Price of Salt», ο Τόντ Χέινς υπόσχεται μια ταινία σε διαφορετικό ύφος από το «Far From Heaven», μια ταινία με την οποία το «Carol» έχει μερικές αναλογίες. Οχι ότι έχει στ΄αλήθεια σημασία, αφού το «Carol» προβλέπεται απλά υπέροχο!

Δείτε το πρώτο κλιπ πιο κάτω.

Μάθετε τα παντα για τις ταινίες, το παρασκήνιο, τα νέα, το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών στο ειδικό τμήμα του Flix. Σαν να είστε κι εσείς εκεί...