Buzz

«Trust me, I'm about to become a doctor». Πρώτο κλιπ από το «Call Μe by Υour Name»

στα 10

Λίγο μετά την πρεμιέρα του στο Sundance και πριν από την προβολή του στο Βερολίνο, του φιλμ του Λούκα Γκουαντανίνο μας δείχνει τις πρώτες εικόνες του.

«Trust me, I'm about to become a doctor». Πρώτο κλιπ από το «Call Μe by Υour Name»

Στεφανωμένη με εξαιρετικές κριτικές, η τρίτη μεγάλου μήκους του Λούκα Γκουαντανίνο προβάλλει όχι απλά σαν ένα coming of age ή ένα coming out πορτρέτο, αλλά μια ρομαντική ταινία από εκείνες που έχουν τα φόντα να μείνουν κλασσικές και να αλλάξουν το τοπίο του queer σινεμά, με έναν ανάλογο τρόπο που το «Moonlight» κατάφερε να κάνει.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Αντρέ Ασιμάν, το φιλμ εξιστορεί την σύντομη ερωτική σχέση ανάμεσα στον 17χρονο γιο ενός ζευγαριού Αμερικάνων ακαδημαϊκών και στον 24χρονο βοηθό του πατέρα του που έρχεται για μερικές εβδομάδες στην βίλα τους στην Ιταλία για να τον βοηθήσει στην εργασία του. Ο νεαρός Ελιο ακόμη κι αν περνά το καλοκαίρι ξένοιαστος φλερτάροντας με την φίλη του και νιώθει αρχικά μάλλον εχθρικά απέναντι στον καινούριο τους επισκέπτη σύντομα θα ανακαλύψει το ξύπνημα συναισθημάτων που μοιάζει να μην άφηνε να φανερωθούν και η έλξη του για τον Ολιβερ θα τον οδηγήσει να τον κατακτήσει.

call me by your name 607

Δείτε ακόμη: Το «Call me by your Name» του Λούκα Γκουαντανίνο είναι το success story του φετινού Sundance

Το πρώτο κλιπ από την ταινία δείχνει να συλλαμβάνει την ατμόσφαιρα ενός ζεστού καλοκαιριού στην Ιταλική επαρχία και την αναταραχή που ξυπνά εντός του νεαρού ηρώα του στην θέα ενός άντρα, στο φαινομενικά αθώο άγγιγμα ενός χεριού στον ώμο του.

Δείτε ακόμη: