Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θέλει να επιστρέψει σε μια τέταρτη ταινία «The Hangover»

στα 10

Μπορεί μια τέταρτη ταινία να μην γυριστεί ποτέ, αλλά ο Κούπερ θα επέστρεφε στο franchise χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θέλει να επιστρέψει σε μια τέταρτη ταινία «The Hangover»

Μπορεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ τον τελευταίο καιρό (πλην τον ρόλο του Ρακούν στους «Φύλακες του Γαλαξία» της Marvel) να επιλέγει αρκετά προσεκτικά τους ρόλους του και με ποιους καταξιωμένους σκηνοθέτες θα συνεργαστεί, αλλά φαίνεται πως μια ταινία του δεν μπορεί να αφήσει πίσω του την ταινία εκείνη που τον έκανε διάσημο στο ευρύ κοινό.

Φυσικά μιλάμε για το «The Hangover» Τοντ Φίλιπς, σε ένα franchise στο οποίο θα επέστρεφε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μιλώντας στο The New Yorker Radio Hour podcast, μιλώντας για τη νέα του ταινία «Maestro» μίλησε για την προθυμία του να μεταβεί στον κόσμο του franchise του «The Hangover» για τέταρτη φορά εάν παρουσιαζόταν η ευκαιρία.

«Πιθανότατα θα έκανα το “Hangover 4” χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακριβώς επειδή αγαπώ τον Τοντ, αγαπώ τον Ζακ [Γαλιφιανάκης], αγαπώ τον Εντ [Χελμς] τόσο πολύ, μάλλον θα το έκανα».

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μεταμορφώνεται στον Λέοναρντ Μπερνστάιν στο νέο τρέιλερ του «Maestro»

hangover

Η πιθανότητα να συμβεί μια νέα ταινία «Hangover» φαίνεται πολύ μικρή με τον Κούπερ να λέει πως «βέβαια δεν νομίζω ότι ο Τοντ θα το κάνει ποτέ αυτό». Αν και μπορεί πραγματικά να ενδιαφέρεται να κάνει μια άλλη τέτοια ταινία, θεωρητικά, ο Κούπερ ξέρει ότι δεν θα συμβεί ποτέ στην πραγματικότητα.

Αλλά για την ώρα το «Maestro» έρχεται σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου, πριν κυκλοφορήσει στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.