Buzz

Ο Μπραντ Πιτ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Κουέντιν Ταραντίνο στο «The Movie Critic»

στα 10

Μπορεί ο ρόλο του στην τελευταία αυτή ταινία του Ταραντίνο να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά πληροφορίες τον θέλουν να είναι ο πρωταγωνιστής της.

Ο Μπραντ Πιτ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Κουέντιν Ταραντίνο στο «The Movie Critic»

Η σχέση του Μπραντ Πιτ με τον Κουέντιν Ταραντίνο φαίνεται πως καλά κρατεί. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε δυο ταινίες, το «Αδωξοι Μπάσταρδη» το 2009 και το «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» το 2019 και φαίνεται πως η συνεργασία τους αυτή φαίνεται να συνεχίζεται και στη δέκατη και τελευταία ταινία του Ταραντίνο (όπως δηλώνει ο ίδιος), το «The Movie Critic».

Σύμφωνα με το Deadline ο Πιτ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Ταραντίνου, με το άρθρο να λέει πως ίσως να έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Βέβαια παλιότερα ένας από τους πιο έμπιστους πληροφοριοδότες στο διαδίκτυο, ο Ντάνιελ Ρίχτμαν, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, τον οποίο είχαμε δει παλιότερα στις ταινίες «Εγω, η Τόνια» και «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ», βρίσκεται στα τελικά στάδια διαπραγματεύσεων για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ισως να μην χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για να το μάθουμε…

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν ήθελε να τελειώσει την καριέρα στο σινεμά με μια ταινία «Star Trek»

brad pitt once upon a time in hollywood

Η τελευταία αυτή ταινία του Ταραντίνο, όπως φανερώνει εξάλλου και ο τίτλος του, θα μιλά για έναν κριτικό κινηματογράφου την δεκαετία του ’70 στο Λος Αντζελες που δούλευε σε ένα πορνοπεριοδικό, το οποίο διάβαζε ο Ταραντίνο στην εφηβεία του δουλεύοντας ως ανεφοδιαστής μηχανημάτων αυτόματης πώλησης, και θα διαδραματίζεται το 1977 στη Νότια Καλιφόρνια με μια ανάπτυξη του κεντρικού χαρακτήρα παρόμοια με εκείνη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως Τράβις Μπικλ στον «Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορσέζε.

«Ο κριτικός αυτός ήταν πολύ, πολύ αστείος. Ηταν πολύ αγενής, ξέρεις. Εβριζε και χρησιμοποίησε φυλετικές προσβολές. Εγραφε λες και ήταν 55 χρονών αλλά στην πραγματικότητα ήταν 30-35 χρονών. Πέθανε λίγο πριν πατήσει τα 40 του χρόνια. Δεν ήταν ξεκάθαρο από τι, αλλά τώρα έχω κάνει περισσότερη έρευνα και νομίζω ότι ήταν επιπλοκές λόγω αλκοολισμού», είχε δηλώσει παλιότερα.