Buzz

Το νέο τρέιλερ του «Boy Erased» φέρνει στην επιφάνεια μια συνταρακτική αληθινή ιστορία

στα 10

Ο Τζόελ Ετζερτον σκηνοθετεί τους Νικόλ Κίντμαν, Ράσελ Κρόου και Λούκας Χέτζες σε ένα φιλμ με οσκαρικές προοπτικές.

Flix Team
Το νέο τρέιλερ του «Boy Erased» φέρνει στην επιφάνεια μια συνταρακτική αληθινή ιστορία

Τον ξέρουμε καλύτερα ως ηθοποιό -αξέχαστος και καθηλωτικός στο «Loving» του Τζεφ Νίκολς, αλλά ο Αυστραλός Τζόελ Ετζερτον έχει ήδη δοκιμαστεί στη σκηνοθεσία με το «The Gift» και τώρα επιστρέφει σε διπλό ρόλο, ως σκηνοθέτης κι ένας εκ των πρωταγωνιστών στο «Boy Erased».

Βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Γκάραρντ Κόνλεϊ, όπου ο συγγραφέας αφηγείται πώς, ως γιος ενός ιερέα Βαπτιστών, υποχρεώθηκε να μπει σε πρόγραμμα «θεραπείας» ομοφυλοφίλων, το φιλμ έχει ως βασικό πρωταγωνιστή τον Λούκας Χέτζες, που υποδύονταν τον γιο στο «Manchester by the Sea» κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για Οσκαρ για εκείνη την ερμηνεία του.

Διαβάστε ακόμη: Βλέποντας το trailer του «Destroyer» δίνουμε από τώρα το Οσκαρ στη Νικόλ Κίντμαν

boy erased 607

Boy Erased 607

Τους γονείς του Γκάραρντ ενσαρκώνουν δύο από τους μεγαλύτερους Αυστραλούς σταρ, η Νικόλ Κίντμαν κι ο Ράσελ Κρόου, ενώ ο ίδιος ο Ετζερτον κρατά για τον εαυτό του τον ρόλου του επικεφαλής του προγράμματος «σεξουαλικής μετατροπής» Love in Action - Αγάπη εν Δράσει. Στο καστ συμμετέχουν επίσης ο σκηνοθέτης Ξαβιέ Ντολάν και ο τραγουδιστής Τρόγιε Σιβάν, ο οποίος υπογράφει και το τραγούδι «Revelation», που ακούγεται στο τρέιλερ και αναμένεται να βρεθεί υποψήφιο στην κούρσα για το Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Το φιλμ ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου και μαζί με το «Ben is Back» έχει σοβαρές πιθανότητες για να χαρίσει μια δεύτερη οσκαρική υποψηφιότητα στον νεαρό Χέτζες.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας.


Διαβάστε ακόμη

Boy Erased 607