Buzz

Τα «Books of Blood» του Κλάιβ Μπάρκερ θα γίνουν ταινία

στα 10

Σε παραγωγή των Μπράνον Μπράγκα και Σεθ ΜακΦάρλαν.

Τα «Books of Blood» του Κλάιβ Μπάρκερ θα γίνουν ταινία

Μπορεί τα συγγραφικά έργα του Βρετανού συγγραφέα Κλάιβ Μπάρκερ να μην έχουν την τεράστια φήμη όπως αυτά του Στίβεν Κινγκ, αλλά όσοι αγαπούν την λογοτεχνία τρόμου τότε σίγουρα δεν είναι άγνωστοι με αυτά. Πολλά μάλιστα από τα οποία έχουν μεταφερθεί και στη μεγάλη και μικρή οθόνη, με ίσως το πιο γνωστό την σειρά ταινιών «Hellraiser», αλλά και την υποτιμημένη ταινία τρόμου των ‘90s «Candyman», με ένα ακόμα κινηματογραφικό σίκουελ του να βρίσκεται ήδη στα σκαριά με παραγωγό τον Τζόρνταν Πιλ.

Παράλληλα ένα ακόμα έργο του Μπάρκερ, η ανθολογία ιστοριών του «Books of Blood» ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική ταινία στο Hulu με τον Μπράνον Μπράγκα, τον επί ετών παραγωγό των σειρών και ταινιών «Star Trek», να σκηνοθετεί, να γράφει το σενάριο και να αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί μάλιστα με τον Σεθ ΜακΦάρλαν του «Family Guy» και του «Orville», ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Τολμάς να πεις το όνομά του πέντε φορές; Ερχεται το σίκουελ του «Candyman»

clive barker 607 O Κλάιβ Μπάρκερ.

Η συγκεκριμένη ταινία θα περιέχει τρεις διαφορετικές ιστορίες όπου στη πρώτη μια μητέρα και ψυχολόγος στο επάγγελμα πείθεται πως μπορεί να μιλήσει στο νεκρό γιό της που πέθανε από λευχαιμία, στην δεύτερη μια κοπέλα φοβάται τους ήχους και στην τρίτη ένας δολοφόνος έρχεται αντιμέτωπος με κάτι το μεταφυσικό.

Ο Μπάρκερ ξεκίνησε να γράφει την ανθολογία μικρών ιστοριών τρόμου από το 1984 έως και το 1985 η οποία αποτελείται από 6 τόμους και χαρακτηρίστηκε μάλιστα από τον Κινγκ ως «το μέλλον του τρόμου». Πολλές ιστορίες από τα «Books of Blood» έχουν γίνει ταινίες όπως η ιστορία «The Forbidden» ως «Candyman», η ιστορία «The Last Illusion» ως «Lord of Illusions» το 1995, το «The Midnight Meat Train» το 2008 και άλλες.

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο κανάλι Hulu το φθινόπωρο του 2020 και θα πρωταγωνιστούν οι Αννα Φρίελ, Ραφί Γκαβρόν, Μπριτ Ρόμπερτσον και Γιούλ Βάσκεζ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Pinhead επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του «Hellraiser: Judgment»

books of blood 607