Buzz

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Bond 25» μετά από τραυματισμό του Ντάνιελ Κρεγκ

στα 10

Κι άλλο ένα εμπόδιο έρχεται να προστεθεί σε αυτή την πολύπαθη παραγωγή του «Bond 25».

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Bond 25» μετά από τραυματισμό του Ντάνιελ Κρεγκ

Από ότι φαίνεται η παραγωγή του «Bond 25» δεν σταματά να πέφτει πάνω σε εμπόδια. Μετά την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ από την καρέκλα του σκηνοθέτη μετά από διαφωνίες για το σενάριό της, με αποτέλεσμα η ημερομηνία της ταινία να μεταφερθεί από τον Οκτώβριο του 2019 στον Απρίλιο του 2020 και τον Κάρι Φουκουνάγκα να αναλαμβάνει τα ηνία, η παραγωγή αναγκάστηκε πριν λίγες μέρες να σταματήσει τα γυρίσματα μετά και τον τραυματισμό του Ντάνιελ Κρεγκ κατά την διάρκειά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κρεγκ γύριζε μια από τις τελευταίες σκηνές στην Τζαμάικα όταν κάποια στιγμή στραμπούλιξε τον αστράγαλό του και πονούσε αρκετά. Κάποιος από τα γυρίσματα ανέφερε πως «[ο Κρεγκ] έτρεχε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων όταν γλίστρησε και έπεσε κάπως περίεργα. Πονούσε πάρα πολύ και παραπονιόταν για τον αστράγαλό του.» Η παραγωγή αναγκάστηκε να στείλει αεροπορικώς τον Κρεγκ στην Αμερική για ακτινογραφίες και τα προγραμματισμένα γυρίσματα στο Pinewood Studios στο Λονδίνο αναβλήθηκαν.

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 πράγματα που μάθαμε για τον #BOND25

bond 25 607

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρεγκ τραυματίζεται στα γυρίσματα από τότε που φόρεσε το κοστούμι του διάσημου πράκτορα 007. Ο ίδιος έσπασε δυο του δόντια στην πρώτη του σταντ σκηνή που έκανε στο «Casino Royale», έκοψε το δάχτυλό του και έσκισε ένα μυ στον ώμο του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Quantum of Solace» και τραυμάτισε το γόνατό του στα γυρίσματα του «Spectre».

Βέβαια κανένας από τους παραπάνω τραυματισμούς δεν αποτέλεσε κάποιο σοβαρό πρόβλημα έτσι ώστε να αλλαχτεί η ημερομηνία κυκλοφορίας των ταινιών, και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να περιμένουμε τα νεότερα σχετικά με την υγεία του Κρεγκ. Το «Bond 25» θα αποτελεί το κύκνειο άσμα του Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ και μαζί του επιστρέφουν και οι Ρέιφ Φάινς, Λεά Σεντού, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο, Ρόρι Κινίαρ και Τζέφρι Ράιτ, ενώ τα «νέα πρόσωπα» θα είναι οι Ντάλι Μπενσάλα, Μπίλι Μάγκνουσεν, Ανα ντε Αρμας, Ντέιβιντ Ντένζικ, Λασάνα Λιντς με τον Ράμι Μάλεκ να κάνει τον κακό της υπόθεσης. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου 2020.


UPDATE 25/5

Τελικά ο τραυματισμός του Ντάνιελ Κρεγκ ήταν πιο σοβαρός από ότι περιμέναμε, μιας και ο ίδιος θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον αστράγαλό του.

Περισσότερος #BOND25:

Tags: bond 25